Bolsa de Alimentos Zipper Tas Makan Siang Isolasi Isolasi Lipat Piknik Portabel Makanan Tas Pengiriman Tas Termal Makanan

Katrangan singkat:

Kualitas paling apik kaping 1; dhukungan iku sing paling utama; bisnis iku kerja sama ”minangka filsafat bisnis cilik sing diawasi lan diupayakake dening organisasi kanggo Desain Mode Anyar kanggo Logo Panyegaran Termal Makan Siang Termal Termal, Kita percaya iki mbedakake kita saka kompetisi lan nggawe pelanggan milih lan dipercaya. Kita kabeh pengin nggawe kesuksesan win-win karo para pelanggan, mula nelpon dina iki lan temokake kanca anyar!


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kauntungan

Desain Mode Anyar kanggo Tas Makan Siang China lan rega Kantong sing adhem, Adhedhasar prinsip pandhuan kualitas minangka kunci kanggo pangembangan, kita terus-terusan ngupayakake ngluwihi pangarepan para pelanggan. Kayane, kita kanthi tulus ngundang kabeh perusahaan sing duwe minat kanggo ngubungi kita kanggo kerja sama mbesuk, Kita nampani pelanggan lawas lan anyar kanggo nyekel tangan kanggo njelajah lan ngembangake; Kanggo informasi luwih lengkap, wenehana dihubungi. Matur nuwun Peralatan canggih, kontrol kualitas sing ketat, layanan orientasi pelanggan, ringkesan inisiatif lan perbaikan cacat lan pengalaman industri sing akeh ngidini kita njamin kepuasan lan reputasi pelanggan sing luwih akeh, minangka imbalan, menehi luwih akeh pesenan lan mupangat. Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae, aja bebas hubungi kami. Enquiry utawa kunjungan menyang perusahaan kita sambutan. Muga-muga bisa miwiti kemitraan win-win lan grapyak karo sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng rincian liyane ing situs web.

Katrangan Produk

Barang Zipper Tas Makan Siang Isolasi Isolasi Panas Lipat Piknik Portabel Panganan Pengiriman Tas Tas Termal Makanan
Ukurane selaras
Materi 80gsm non tenunan, utawa disesuaikan
Nyithak layar sutra, transfer panas, offset, cetakan Sublimasi, lsp
Nangani non dirajut, utawa disesuaikan
Pengepakan 10 pcs / opp bag, 100 pcs / karton, utawa minangka panjaluk pelanggan
Panganggone tas blanja, tas promosi, tas kemasan, tas hadiah
Fitur
& kauntungan
Gaya khusus sing beda
Logo khusus
Promosi merek
Produk ijo, ramah lingkungan
MOQ 200 pcs
Sample wektu 5-7 dina
Wektu produksi 7-15 dina, gumantung saka jumlah pesanan
Port pangiriman Chengdu, Shenzhen, utawa kaya kebutuhan pelanggan
Syarat pambayaran Setoran 30%, saldo sing kudu dibayar sadurunge dikirim utawa kaya sing dirembug
Cara pambayaran T / T, jaminan perdagangan, serikat barat, gram uang, paypal, awis, L / C
Disesuaikan OEM & ODM disambut

Ukuran Standar

NO4.0 20 * 20 * 15cm
NO6.0 25 * 25 * 19cm
NO7.0 27 * 27 * 20cm
NO8.0 29 * 29 * 22cm
NO10.0 35 * 35 * 22cm
NO12.0 40 * 40 * 24cm
NO14.0 44 * 44 * 24cm
NO6.0 Luwih dhuwur 25 * 25 * 30cm
NO8.0 luwih Dhuwur 30 * 30 * 35cm
NO10.0 luwih Dhuwur 35 * 35 * 40cm
NO12.0 Luwih dhuwur 40 * 40 * 45cm

 

Lamaran

01

Kustomisasi

01

Produk sing gegandhengan

01

Produk Liyane (Pilihan Gaya)

01

Proses Produksi

01

Informasi Pengepakan

01

FAQ

P1: Napa milih kita? ------- Lima kaluwihan
A: + Kita nglindhungi hak-hak pelanggan.
+ Tas kualitas sing bisa dipercaya, rega sing kompetitif, pangiriman sing tepat wektu, layanan sing apik banget
+ Pengalaman profesional ing tas sing bisa digunakake maneh wiwit 2013
+ Nampa jumlah pesanan sing sithik

P2: Apa jinis bahan sing digunakake kanggo tas sing bisa digunakake maneh? Apa padha ECO kanggo lingkungan?
A: Bahan tas sing bisa digunakake maneh kalebu PP sing ora ditenun, tenunan pp, R-PET, poliester, katun, goni, kertas, lan bahan anyar liyane.
Dheweke IKU lingkungan kanggo lingkungan. Kaya tas katun lan tas rami, 100% ramah lingkungan. Lan, tas nonwoven mbutuhake 90 dina ing srengenge kanggo degradasi.

P3: Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto tas sing bisa digunakake maneh?

A: Kepenak banget kanggo nyedhiyakake conto kanggo evaluasi babagan nyetak & pengerjaan.
Sampel sing wis ana: sajrone 3 dina
Sampel konstruksi: 5-7 dina
Sampel karo cetakan permukaan: 5-7 dina
Sampel tas laminasi: 15 dina

P4: Pelabuhan / Bandara endi kanggo ngirim tas sing bisa digunakake maneh?

A: Liwat segara: plabuhan Chengdu / Shanghai / Shenzhen
Jepang & Korea: 3-5 dina; Negara Bagian Timur: 13-16 dina; Australia: 13-28 dina; Eropa: 25-30 dina; Brasil & Chili: 30-40 dina
Liwat udhara: bandara Shanghai. Kanthi udhara biasane njupuk 3-5hari.

P5:? Kepiye carane kontrol Ringo Packing?
A: "Kualitas minangka prioritas." Tingkat cacat sing murah bisa menang kurang saka <1% pratelan pratelan.
Kita bisa ngetokake laporan inspeksi miturut panjaluk AQL 2.5 / 4.0 kanggo sampeyan.
Inspeksi bagean katelu sampeyan uga ditampa sadurunge dikirim.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan