Zipper Pink Blue Nonwoven Thermal Bag Take Out Seafood Cake Bag Non Woven Insulation Bag Kanggo Panganan

Katrangan singkat:

1. Bahan: Non woven & pearl wool, utawa khusus;
2. Ukuran: ukuran khusus;
3. Werna: Putih, Ireng utawa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan;
4. Logo: logo khusus
5. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kauntungan

1. Bahan Berkualitas Tinggi: Tas Makan Siang Terisolasi Iki Nduwe Kain Non-tenunan tahan lasak lan Waterproof, Zipper Logam, lan Posisi sing Ditingkatake Ing Poin Stres Utama, Nyedhiyakake Durasi Kanggo Kegiatan Saben Dina, Sampeyan Bisa Gunakake Kanthi Kapercayan
2. Macem-macem Bahan: Kajaba Non Woven, Ana Liyane Bahan Liyane sing Bisa Sampeyan Pilih, kayata Kain Tenun, Kain Poliester, Kain Kanvas Katun
3. Inspeksi Mutu: Kita Nduwe Sistem Kontrol Kualitas Lengkap, Kita Ngontrol Kualitas Saka Bahan, Nglereni / Menjahit Lan Mrekso Sadurunge Dikirim, Sanajan Produk Manungsa, Kita Bakal Coba Paling Apik Kanggo Nggawe Luwih Apik;
4. Pengalaman Produksi: Saben Buruh Nduwe Luwih Saka 5-10Tahun Kasedhiyan Ing Industri Iki, Dheweke Bakal Ngurus Saben Produk Saka Pelanggan Kita

Katrangan Produk

Barang Zipper Pink Blue Nonwoven Thermal Bag Take Out Seafood Cake Bag Non Woven Insulation Bag Kanggo Panganan
Ukurane selaras
Materi 80gsm non tenunan, utawa disesuaikan
Nyithak layar sutra, transfer panas, offset, cetakan Sublimasi, lsp
Nangani non dirajut, utawa disesuaikan
Pengepakan 10 pcs / opp bag, 100 pcs / karton, utawa minangka panjaluk pelanggan
Panganggone tas blanja, tas promosi, tas kemasan, tas hadiah
Fitur
& kauntungan
Gaya khusus sing beda
Logo khusus
Promosi merek
Produk ijo, ramah lingkungan
MOQ 200 pcs
Sample wektu 5-7 dina
Wektu produksi 7-15 dina, gumantung saka jumlah pesanan
Port pangiriman Chengdu, Shenzhen, utawa kaya kebutuhan pelanggan
Syarat pambayaran Setoran 30%, saldo sing kudu dibayar sadurunge dikirim utawa kaya sing dirembug
Cara pambayaran T / T, jaminan perdagangan, serikat barat, gram uang, paypal, awis, L / C
Disesuaikan OEM & ODM disambut

Ukuran Standar

NO4.0 20 * 20 * 15cm
NO6.0 25 * 25 * 19cm
NO7.0 27 * 27 * 20cm
NO8.0 29 * 29 * 22cm
NO10.0 35 * 35 * 22cm
NO12.0 40 * 40 * 24cm
NO14.0 44 * 44 * 24cm
NO6.0 Luwih dhuwur 25 * 25 * 30cm
NO8.0 luwih Dhuwur 30 * 30 * 35cm
NO10.0 luwih Dhuwur 35 * 35 * 40cm
NO12.0 Luwih dhuwur 40 * 40 * 45cm

 

Lamaran

01

Kustomisasi

01

Produk sing gegandhengan

01

Produk Liyane (Pilihan Gaya)

01

Proses Produksi

01

Informasi Pengepakan

01

FAQ

P1: Napa milih kita? ------- Lima kaluwihan
A: + Kita nglindhungi hak-hak pelanggan.
+ Tas kualitas sing bisa dipercaya, rega sing kompetitif, pangiriman sing tepat wektu, layanan sing apik banget
+ Pengalaman profesional ing tas sing bisa digunakake maneh wiwit 2013
+ Nampa jumlah pesanan sing sithik

P2: Apa jinis bahan sing digunakake kanggo tas sing bisa digunakake maneh? Apa padha ECO kanggo lingkungan?
A: Bahan tas sing bisa digunakake maneh kalebu PP sing ora ditenun, tenunan pp, R-PET, poliester, katun, goni, kertas, lan bahan anyar liyane.
Dheweke IKU lingkungan kanggo lingkungan. Kaya tas katun lan tas rami, 100% ramah lingkungan. Lan, tas nonwoven mbutuhake 90 dina ing srengenge kanggo degradasi.

P3: Apa sampeyan bisa nyedhiyani sawetara conto tas sing bisa digunakake maneh?

A: Kepenak banget kanggo nyedhiyakake conto kanggo evaluasi babagan nyetak & pengerjaan.
Sampel sing wis ana: sajrone 3 dina
Sampel konstruksi: 5-7 dina
Sampel karo cetakan permukaan: 5-7 dina
Sampel tas laminasi: 15 dina

P4: Pelabuhan / Bandara endi kanggo ngirim tas sing bisa digunakake maneh?

A: Liwat segara: plabuhan Chengdu / Shanghai / Shenzhen
Jepang & Korea: 3-5 dina; Negara Bagian Timur: 13-16 dina; Australia: 13-28 dina; Eropa: 25-30 dina; Brasil & Chili: 30-40 dina
Liwat udhara: bandara Shanghai. Kanthi udhara biasane njupuk 3-5hari.

P5:? Kepiye carane kontrol Ringo Packing?
A: "Kualitas minangka prioritas." Tingkat cacat sing murah bisa menang kurang saka <1% pratelan pratelan.
Kita bisa ngetokake laporan inspeksi miturut panjaluk AQL 2.5 / 4.0 kanggo sampeyan.
Inspeksi bagean katelu sampeyan uga ditampa sadurunge dikirim.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan