Velcro Thermal Bag

  • Picnic Ice Pack Thermal Food Delivery Drink Carrier non woven insulating lunch cooler bag

    Piknik Ice Pack Pangiriman Makanan Termal Minuman Carriers non anyaman insulasi tas adhem nedha awan

    1. Bahan: Non tenunan, anyaman, poliester, utawa disesuaikan;
    2. Ukuran: 4inch, 6inch 8inch 10inch, 12inch, ukuran khusus;
    3. Werna: Warna emas utawa CMYK kasedhiya;
    4. Nggawe: Menjah, gaweyane manungsa;
    5. Aksesoris: Velcro, Zipper, tali anyaman;
    6. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;
    7. Efek jampel panas lan adhem, pengawetan awet;

  • Velcro silver non woven insulated cooler bag big ice bag with aluminum film for frozen food and lunch

    Velcro silver non woven insulated cooler bag ice bag amba karo film aluminium kanggo panganan beku lan nedha awan

    1. Bahan: Non tenunan, anyaman, poliester, utawa disesuaikan;
    2. Ukuran: 4inch, 6inch 8inch 10inch, 12inch, ukuran khusus;
    3. Werna: Warna perak / warna emas utawa warna CMYK kasedhiya;
    4. Nggawe: Menjah, gaweyane manungsa;
    5. Aksesoris: Velcro, Zipper, tali anyaman;
    6. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;
    7. Bahan membran komposit anti banyu, efek anti banyu sing luwih apik, reresik luwih gampang;
    8. Liner film aluminium: film aluminium sing luwih apik, ditutup kanthi kenceng, efek insulasi panas lan adhem sing luwih apik, pengawetan awet;
    9. Bantalan sing apik: jahitan manual bisa nggawa barang udakara 5- 10kg;

  • Velcro Cooler Bag Folding Insulation Large Portable Waterproof Lunch Leisure Picnic Packet Food Thermal Bag Tote

    Velcro Cooler Bag Lipat Isolasi Portabel Tahan Air Makan Siang Paket Piknik Paket Tas Termal Tote

    1. Bahan: Kain tenunan, kain tenunan, poliester, utawa disesuaikan;
    2. Ukuran: 4inch, 6inch 8inch 10inch, 12inch, ukuran khusus;
    3. Werna: warna PMS utawa CMYK kasedhiya;
    4. Nggawe: Menjah, gaweyane manungsa;
    5. Aksesoris: Velcro, Zipper, tali anyaman;
    6. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;
    7. Bahan membran komposit anti banyu, efek anti banyu sing luwih apik, reresik luwih gampang;
    8. Liner film aluminium: film aluminium sing luwih apik, ditutup kanthi kenceng, efek insulasi panas lan adhem sing luwih apik, pengawetan awet;
    9. Bantalan sing apik: jahitan manual bisa nggawa barang udakara 5- 10kg;

  • Velcro non woven insulated lunch food delivery cooler bag with logo printing

    Velcro non woven terisolasi panganan makan siang tas adhem kanthi nyithak logo

    1. Bahan: Non tenunan, anyaman, poliester, utawa disesuaikan;
    2. Ukuran: 4inch, 6inch 8inch 10inch, 12inch, ukuran khusus;
    3. Werna: warna Ireng / Putih / Abang / Biru / Jambon utawa CMYK kasedhiya;
    4. Nggawe: Menjah, gaweyane manungsa;
    5. Aksesoris: Velcro, Zipper, tali anyaman;
    6. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;
    7. Bantalan sing apik: jahitan manual bisa nggawa barang udakara 5- 10kg;

  • Velcro Portable Ice Pack Food Thermal Bag Food Delivery Drink Carrier Black Insulated Bag

    Velcro Portable Ice Pack Food Thermal Bag Food Delivery Drink Drink Carriers Black Insulated Bag

    1. Kain anti banyu: bahan membran komposit anti banyu, efek anti banyu sing luwih apik, reresik luwih gampang;
    2. Pelapik film aluminium: film aluminium sing luwih apik, ditutup kanthi kenceng, efek insulasi panas lan adhem sing luwih apik, pelestarian awet;
    3. Bantalan sing apik: jahitan manual bisa nggawa barang udakara 10kg;

  • Velcro gold non woven insulated lunch cooler bag, ice bag with film for freezing food and lunch

    Kantong adhem nedha awan terisolasi Velcro emas, tas es karo film kanggo panganan beku lan makan siang

    1. Bahan: Non tenunan, anyaman, poliester, utawa disesuaikan;
    2. Ukuran: 4inch, 6inch 8inch 10inch, 12inch, ukuran khusus;
    3. Werna: Warna Emas / Perak / Ireng / Putih / Biru utawa CMYK kasedhiya;
    4. Nggawe: Menjah, gaweyane manungsa;
    5. Aksesoris: Velcro, Zipper, tali anyaman;
    6. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;
    7. Bahan membran komposit anti banyu, efek anti banyu sing luwih apik, reresik luwih gampang;
    8. Liner film aluminium: film aluminium sing luwih apik, ditutup kanthi kenceng, efek insulasi panas lan adhem sing luwih apik, pengawetan awet;
    9. Bantalan sing apik: jahitan manual bisa nggawa barang udakara 5- 10kg;