Tas Blanja Tote Non Woven Colokan Promosi

Katrangan singkat:

Kita ngupayakake masa depan sing luwih apik lan lingkungan sing ramah lingkungan. Amarga iku, kita ngasilake tas daur ulang ramah lingkungan lan% 100. Solusi paling apik kanggo tas belanja utawa tas tote yaiku tas non anyaman, tas anyaman pp, lan tas katun. Kita minangka produsen tas nonwoven njahit, tas non anyaman ultrasonik, tas anyaman pp, tas katun, s, lan tas kanvas sing digunakake minangka tas belanja, tas ramah lingkungan, tas promosi, tas pasar, lan tote tas;


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur

    1. Kain non-anyaman 100% ramah lingkungan ;
    2. Kantong pesta nglukis nggawe mripat liwat macem-macem pilihan cahya, peteng, lan lampu, kalebu - langit biru, anggur abang, abang, oranye, ijo, mawar abang, lsp;
    3. Ukuran tas tote sing ora ditenun: disesuaikan utawa ukuran standar, awet, lan bisa digunakake maneh, bisa tahan suwe lan bisa digunakake kaping pirang-pirang;
    4. Kantong tote hadiah resik banget lan desain sisih kosong (sisi liyane yaiku logo kita), siap kanggo apa wae. Dekorasi, pasang cat, gambar utawa pasang stardust ing sakupane supaya glittery apik banget;
    5. Cocog kanggo nggawa trendi kaya permen, dolanan mini, kembang, koin, utawa apa wae sing sampeyan karepake, lan uga pesta sing apik kanggo sing sampeyan tresnani lan tas sing apik kanggo saben bocah;
    6. Gunakake tas tote pesta kasebut kanggo nyekel seni lan kerajinan tangan, kesenengan pesta, perawatan liburan, lan liya-liyane;

    Katrangan Produk

    Jeneng Produk Produk sing adol panas laminasi kustom tanpa anyaman putih kanthi cetakan
    Desain / Logo Minangka logo / gambar sing sampeyan wenehi
    Materi 100% kain lingkungan non-tenunan proteksi lingkungan anyar
    Werna Kain Ana macem-macem warna sing bisa dipilih
    Ukuran lan Kandel Custom Adasar saka Kabutuhan Sampeyan
    Pakaryan Jahit Mesin / Seal Panas (Ultrasonik) / Jahitan "X", lsp
    Cara Nyithak Pencetakan layar sutra / Percetakan gravitasi / Percetakan transfer panas / sublimasi
    Fitur Awet, Eco-friendly
    Kapasitas Bobot 8-16KGs utawa Liyane
    Kontrol Kualitas Peralatan canggih, wiwit materi nganti proses, dicenthang lan dilacak kanthi ketat ing saben langkah
    Cara Pengiriman Liwat Laut / Udara / Ekspres
    Sample Wektu 2-3 dina
    MOQ Jumlah ora diwatesi, pesenan cilik bisa ditampa
    Lamaran Promosi / Pariwara / Blanja / Packing / Souvenir
    无纺布袋 服务

    Gambar Rinci

    热压无纺布袋 (1)

    热压无纺布袋 (5)
    热压无纺布袋 (4)
    热压无纺布袋 (3)
    无纺布袋 (1)
    无纺布袋 (2)
    why

    FAQ

    P: Apa jinis bahan sing digunakake?
    A: Polyester. Nylon, Colton. Polycotton. Canvas, Laminated Colton, pp dilaminasi tenunan, non-tenunan dilaminasi, Nonwoven, PP anyaman.

    P: Apa proses pesenan?
    A: a. Enquiry --- Informasi luwih rinci sing diwenehake, produk sing luwih akurat lan rega sing bisa diwenehake.
    b. Kutipan --- Kutipan sing cukup karo spesifikasi sing jelas, kayata jembar, dawa, bobot, panggunaan, jumlah
    c. Konfirmasi sampel --- Sampel bisa dikirim sadurunge pesen pungkasan.
    d. T / T sadurunge lan saldo bisa dibayar sadurunge dikirim.
    e. Produksi-Produksi massal.
    f. Pengiriman --- Liwat segara, udhara, utawa kurir. Gambar rinci babagan paket bisa diwenehake. Kemasan Kosmetik Logo Kustom Nggawe Tas Kosmetik Pvc Karo Zipper

    P: Apa sampeyan bisa nggawe desain?
    A: Mesthi wae. kapilih saka web utawa desain khusus sampeyan (OEM / ODM) kasedhiya

    P: Apa kabijakan bali sampeyan?
    A: Yen kita visual konfirmasi lan kualitas kesalahan. kita bakal takon apa sampeyan seneng pengembalian dana bagean utawa tas panggantos tambahan. Yen keluhan sampeyan wis bisa dibenerake, kita bakal kerja bareng sampeyan kanggo ngrampungake masalah kasebut

    P: apa lead-time universal kanggo ngirim pesen?
    A: OEM sampling time: 3-5 dina Produksi massal: 10-20 dina

    P: Apa jenis pengiriman sampeyan?
    A: DHL, FEDEX.UPS, EMS.TNT, Liwat segara, Kanthi udhara

    P: Apa sampeyan bisa entuk saka kita?
    A: Produk sing apik banget (desain unik, mesin cetak canggih, kontrol kualitas sing ketat)

    P: Sadurunge nggawe pesanan, apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
    A: Mesthi. Sugeng rawuh kersa ngunjungi kantor lan pabrik ing Chengdu, China.

    Adol langsung pabrik (rega sing disenengi lan kompetitif)
    Layanan hebat (OEM.ODM. Layanan dodolan, pengiriman cepet)
    Konsultasi bisnis profesional








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan