Kantong Tote Kanvas Polos

  • High-quality cotton full printing shopping canvas tote Bag with assorted color

    Tas tote kanvas blanja katun berkualitas tinggi kanthi warna warna

    DURABILITAS: digawe saka kain kanvas katun 12oz, jahitan kunci ing njero, nganggo jahitan kompak ing saindenging, Kanthi rong gagang sing dikuatake, gampang digawa utawa disandhang ing pundhak sampeyan, cukup kuat kanggo kabeh jinis panggunaan saben dinane.

  • Full printed standard size custom logo printed cotton canvas tote bag

    Kantong tote kanvas katun dicetak ukuran standar dicetak lengkap

    1.Warna: warna apa wae sing bisa dipilih, 12 Oz Canvas Bag, ukuran minangka customer'quest, lan ukuran standar.
    2. Pengiriman Cepet 100% Jaminan Cepet lan Layanan Pelanggan sing Apik.
    SAVE NATURE: Plastik lan tas blanja kertas ora cocog kanggo lingkungan, aja nganti mbuwang kertas lan kantong plastik, pilihan sing paling cerdas yaiku tas Grosir kanvas katun sing bisa digunakake kanthi ramah lingkungan.

  • Eco Bag Natural Recycled Shopping Bag Cotton Canvas Tote Bag Custom

    Tas Belanja Daur Ulang Alami Eco Bag Katun Kanvas Tote Custom

    Bahan Lingkungan - Tas 100% digawe saka kanvas alami, nyingkirake kantong plastik sing dilarang, sing ora sehat, lan gampang nyuwek tas kertas sing empuk! Sampeyan bisa nggunakake kanthong iki kanggo panggunaan saben dinane, tanpa mbilas lan pewarna kimia, sanajan digunakake kanggo panganan, ora prelu kuatir kontaminasi panganan. Sanajan tas reged, lan sampeyan bisa ngumbah nganggo mesin cuci.

  • High Quality Custom Logo Printed Organic cloth bag/canvas tote bag/Cotton Bag

    Kualitas Tinggi Logo Kustom Dicetak Organik tas kain / tas kanvas / Tas Katun

    1. Jumlah paket: paket kasebut dikemas minangka panjaluk pelanggan, dirancang nganggo gagang dawa supaya gampang dicekel lan kapasitas sing bisa digunakake, bisa dituduhake karo kulawarga lan kanca-kanca
    2. Bahan kualitas: tas Halloween kita digawe saka kanvas, ora ambu lan andal, entheng lan gampang digawa, kokoh lan bisa digunakake maneh, ora gampang dirusak utawa diilangi, disaranake dicuci nganggo banyu adhem kanthi tangan, bisa digunakake kanggo sampeyan suwe-suwe

  • Natural blank custom logo printed eco-friendly cotton canvas tote bags in stock

    Logo kustom kosong kosong dicetak tas katun kanvas katun ramah lingkungan ing stok

    CARRYALL CONVENIENT: Kantong tote katun polos iki minangka cara sing nyaman kanggo nggawa bahan blanja, buku, lan liya-liyane. Saben set kalebu limang tas kain sing bisa digunakake maneh kanggo kenyamanan langsung kerja utawa sekolah.

  • Promotional blank cotton tote grocery canvas bags with custom printed logo

    Tas kanvas Grosir produk tote kosong kanthi logo dicetak khusus

    1.Warna: warna apa wae sing bisa dipilih, 12 Oz Canvas Bag, ukuran minangka customer'quest, lan ukuran standar.
    2. Pengiriman Cepet 100% Jaminan Cepet lan Layanan Pelanggan sing Apik.
    SAVE NATURE: Plastik lan tas blanja kertas ora cocog kanggo lingkungan, aja nganti mbuwang kertas lan kantong plastik, pilihan sing paling cerdas yaiku tas Grosir kanvas katun sing bisa digunakake kanthi ramah lingkungan.

  • Fashion design natural cotton heavy-duty canvas tote women bag

    Desain fashion tas katun wanita tote tugas berat katun alami

    Bahan Lingkungan - Tas 100% digawe saka kanvas alami, nyingkirake kantong plastik sing dilarang, sing ora sehat, lan gampang nyuwek tas kertas sing empuk! Sampeyan bisa nggunakake kanthong iki kanggo panggunaan saben dinane, tanpa mbilas lan pewarna kimia, sanajan digunakake kanggo panganan, ora prelu kuatir kontaminasi panganan. Sanajan tas reged, lan sampeyan bisa ngumbah nganggo mesin cuci.

  • Factory supplier colorful printing canvas bag cotton canvas tote/organic cotton bag

    Pemasok pabrik tas kanvas cetakan warna-warni tote kanvas katun / tas katun organik

    1. Jumlah paket: paket kasebut dikemas minangka panjaluk pelanggan, dirancang nganggo gagang dawa supaya gampang dicekel lan kapasitas sing bisa digunakake, bisa dituduhake karo kulawarga lan kanca-kanca
    2. Bahan kualitas: tas Halloween kita digawe saka kanvas, ora ambu lan andal, entheng lan gampang digawa, kokoh lan bisa digunakake maneh, ora gampang dirusak utawa diilangi, disaranake dicuci nganggo banyu adhem kanthi tangan, bisa digunakake kanggo sampeyan suwe-suwe

  • Promotional Custom Logo Printed Simple Style Organic Calico Cotton Canvas Tote Bag

    Logo Kustom Promosi Printed Simple Style Organic Calico Cotton Canote Tote Bag

    CARRYALL CONVENIENT: Kantong tote katun polos iki minangka cara sing nyaman kanggo nggawa bahan blanja, buku, lan liya-liyane. Saben set kalebu limang tas kain sing bisa digunakake maneh kanggo kenyamanan langsung kerja utawa sekolah.

  • Plain Reusable cotton Grocery Shopping Bag wholesale eco-friendly Natural canvas tote bags

    Tas Blanja Grosir katun Plain Reusable Grosir tas alam kanvas alami ramah lingkungan

    Ukurane 10x15cm, 15x21cm, 20x25cm 25x30m 30x35cm 35x40cm utawa ukuran khusus.
    Werna Werna alami, Putih, Ireng utawa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.
    Penutupan Tali katun, tali corak lsp.
  • Foldable makeup shopping packaging natural black white cotton canvas tote bag with handle

    Kemasan belanja dandanan sing bisa dilipat bisa ditenun nganggo kanvas katun putih putih alami

    Bahan Lingkungan - Tas 100% digawe saka kanvas alami, nyingkirake kantong plastik sing dilarang, sing ora sehat, lan gampang nyuwek tas kertas sing empuk! Sampeyan bisa nggunakake kanthong iki kanggo panggunaan saben dinane, tanpa mbilas lan pewarna kimia, sanajan digunakake kanggo panganan, ora prelu kuatir kontaminasi panganan. Sanajan tas reged, lan sampeyan bisa ngumbah nganggo mesin cuci.

  • Wholesale custom black tote bag with printing for shopping

    Grosir tas tote ireng khusus kanthi dicithak kanggo blanja

    1. Jumlah paket: paket kasebut dikemas minangka panjaluk pelanggan, dirancang nganggo gagang dawa supaya gampang dicekel lan kapasitas sing bisa digunakake, bisa dituduhake karo kulawarga lan kanca-kanca
    2. Bahan kualitas: tas Halloween kita digawe saka kanvas, ora ambu lan andal, entheng lan gampang digawa, kokoh lan bisa digunakake maneh, ora gampang dirusak utawa diilangi, disaranake dicuci nganggo banyu adhem kanthi tangan, bisa digunakake kanggo sampeyan suwe-suwe