Non Drawstring Bag

  • Non Woven Drawstring Bag

    Non Drawstring Bag

    1. Bahan: 40-100 gm Non-Woven Polypropylene Bag
    2. Macem-macem & Ukuran Gedhe, Tas Serut Multi Tujuan
    3. Kantong drawstring murah kanggo bocah lan wong diwasa. Grosir Tas Drawstring cocok kanggo kabutuhan promosi, tas drawstring sing murah digawe dawa banget, cocog kanggo pariwara bisnis lan acara kaya sing direncanakake.
    4. Ukuran cetakan kanggo promosi, hadiah pameran dagang;. Sampeyan bisa ngetrapake (suhu sithik) kanggo transfer, penet panas, print layar, sulaman, transfer transfer, transfer warna lengkap, pad pad, overprinting.

  • Non Woven Drawstring Backpack

    Non Woven Drawstring Backpack

    1. Bahan: 40-100 gm Non-Woven Polypropylene Bag
    2. Macem-macem & Ukuran Gedhe, Tas Serut Multi Tujuan
    3. Kantong drawstring murah kanggo bocah lan wong diwasa. Grosir Tas Drawstring cocok kanggo kabutuhan promosi, tas drawstring sing murah digawe dawa banget, cocog kanggo pariwara bisnis lan acara kaya sing direncanakake.
    4. Ukuran cetakan kanggo promosi, hadiah pameran dagang;. Sampeyan bisa ngetrapake (suhu sithik) kanggo transfer, penet panas, print layar, sulaman, transfer transfer, transfer warna lengkap, pad pad, overprinting.