Non Woven Drawstring Backpack

Katrangan singkat:

1. Bahan: 40-100 gm Non-Woven Polypropylene Bag
2. Macem-macem & Ukuran Gedhe, Tas Serut Multi Tujuan
3. Kantong drawstring murah kanggo bocah lan wong diwasa. Grosir Tas Drawstring cocok kanggo kabutuhan promosi, tas drawstring sing murah digawe dawa banget, cocog kanggo pariwara bisnis lan acara kaya sing direncanakake.
4. Ukuran cetakan kanggo promosi, hadiah pameran dagang;. Sampeyan bisa ngetrapake (suhu sithik) kanggo transfer, penet panas, print layar, sulaman, transfer transfer, transfer warna lengkap, pad pad, overprinting.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur

1. Bahan: 40-100 gm Non-Woven Polypropylene Bag
2. Macem-macem & Ukuran Gedhe, Tas Serut Multi Tujuan
3. Kantong drawstring murah kanggo bocah lan wong diwasa. Grosir Tas Drawstring cocok kanggo kabutuhan promosi, tas drawstring sing murah digawe dawa banget, cocog kanggo pariwara bisnis lan acara kaya sing direncanakake.
4. Ukuran cetakan kanggo promosi, hadiah pameran dagang;. Sampeyan bisa ngetrapake (suhu sithik) kanggo transfer, penet panas, print layar, sulaman, transfer transfer, transfer warna lengkap, pad pad, overprinting.

Katrangan Produk

Jeneng Produk  Kantong tali Non-anyaman Ireng, tas ransel tali non-anyaman
Desain / Logo Minangka logo / gambar sing sampeyan wenehi
Materi 100% kain lingkungan non-tenunan proteksi lingkungan anyar
Werna Kain Ana macem-macem warna sing bisa dipilih
Ukuran lan Kandel 15 * 20, 20 * 27, 25 * 30, 30 * 40, 35 * 45, 40 * 50, 45 * 55cm utawa khusus

Custom Adasar saka Kabutuhan Sampeyan

Pakaryan Jahit Mesin / Seal Panas (Ultrasonik) / Jahitan "X", lsp
Cara Nyithak Pencetakan layar sutra / Percetakan gravitasi / Percetakan transfer panas / sublimasi
Fitur Awet, Eco-friendly
Kapasitas Bobot 8-16KGs utawa Liyane
Kontrol Kualitas Peralatan canggih, wiwit materi nganti proses, dicenthang lan dilacak kanthi ketat ing saben langkah
Cara Pengiriman Liwat Laut / Udara / Ekspres
Sample Wektu 2-3 dina
MOQ Jumlah ora diwatesi, pesenan cilik bisa ditampa
Lamaran Promosi / Pariwara / Blanja / Packing / Souvenir

Gambar Rinci

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

1. Apa sampeyan kudu nyithak logo ing tas sing ora ditenun?

Kita bisa nyedhiyakake tas non tenunan kosong lan logo non anyaman tas khusus kanggo sampeyan, yen sampeyan butuh print logo, kirim file logo asli (Kita bisa nampa file AI, CDR, PSD, PDF, PNG dll) Logo lan Multi-Warna Sederhana logo bakal diputus nganggo cara nyithak sing beda lan biaya sing beda, luwih saka 4 warna sing kudu dicithak laminasi

01

2. Jinis Tote Bag

Ing tas sing ora ditenun, kita bisa nggawe polos, kanthi sisih ngisor, nganggo sisih, nganggo tali, lan luwih akeh desgin kaya sing disesuaikan

3. Ukuran Pilih tas Non Woven

Ing saham, ana sawetara ukuran standar ing grafik ukuran tindakake, kita bisa ngatur ukuran tas minangka panjaluk pelanggan, yen sampeyan duwe ide babagan ukuran kasebut, hubungi kami


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan