Non-Woven D-Cut Bag

  • Non Woven D-Cut Bag

    Non-Woven D-Cut Bag

    Jeneng Produk Jual Hot Eco-Friendly Non Woven D Cut Bag Design / Logo Minangka logo / gambar sing sampeyan wenehi Bahan 100% kain perlindungan kain anyar non-anyaman Werna Kain Werna warna beda-beda kanggo sampeyan milih Ukuran lan kekandelan Custom Adat saka Kabutuhan Jahit Mesin Pengerjaan / Seal Panas (Ultrasonik) / Jahitan "X", lsp. Cara Nyithak Pencetakan layar sutra / Percetakan gravitasi / Percetakan transfer panas / sublimasi Fitur Tahan Lama, Bobot Eco-friendly ...