Warta

  • Wektu kiriman: Apr-28-2021

    Apa efek tas proteksi lingkungan sing ora ditenun ing komoditas perusahaan? Kantong perlindungan lingkungan sing ora ditenun yaiku jinis tas kemasan sing digawe saka kain sing ora ditenun. Iki minangka jinis spesifikasi eksternal lan penguatan gambar sakabèhé kanggo produk. Yaiku ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-27-2021

    Kepiye mbedakake kekandelan tas sing nggawe kain sing ora ditenun? Ing produksi kain sing ora ditenun, kadang ketebalan kain sing ora ditenun ora rata. Ana apa? Ing ngisor iki supaya sampeyan ngobrol babagan sebab-sebab penyebab ketebalan kain sing ora ditenun ing ngisor ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-26-2021

    Faktor sing kudu dipikirake ing pitungan rega tas non tenunan Faktor apa sing kudu dipikirake ing petungan rega tas non tenunan? Saiki ana akeh tas sing ora ditenun. Akeh pabrikan lan toko kudu ndandani tas sing ora ditenun, kanggo promosi merek produke dhewe ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-25-2021

    Faktor-faktor sing mengaruhi rega tas nonwoven Wektu nggawe: 02 November 2011 13:36 komentar: 1 telusuran: 165 kontribusi Ing China saiki, kanthi konsep karbon rendah sing jero, permintaan tas perlindungan lingkungan tambah akeh. Kanggo ngrebut pangsa pasar, ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-24-2021

    Nomer tas sing ora ditenun sithik, sing mundhak regane! Saiki, kustomisasi produk wis dadi cara utama ing kabeh lapisan masyarakat. Kantong non anyaman uga kalebu. Nanging, kanggo sing njaluk, kustomisasi duwe kaluwihan lan kekurangan. Napa sampeyan ngomong kaya ngono? Zhdbag, minangka pr ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-23-2021

    Napa rega unit tas cilik sing ora ditenun dhuwur? Akeh pelanggan kaget amarga kuotasi kita luwih dhuwur tinimbang rega unit 5000 tas non-anyaman nalika aku pesen 1000 tas sing ora ditenun? Ana bedane gedhe karo rega unit puluhan ewu tas, dadi kita pikir ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-22-2021

    Kepiye ngenali kualitas kain ing tas proteksi lingkungan sing ora ditenun? Kepiye ngenali kain tanpa tenunan? Kaping pisanan, kita kudu ngerti manawa bahan tas sing ora ditenun kanthi alami non-tenunan, uga dikenal kanthi non-tenunan. Nanging umume diarani non-anyaman. Ing pasar non-anyaman saiki, ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-21-2021

    Apa bedane antara tas sing ora ditenun lan tas kertas? Kita asring ndeleng rong jinis tas, sing siji yaiku kain sing ora ditenun; Siji yaiku kertas. Kain sing ora ditenun bisa dipérang dadi tas sing ora ditenun, tas sing ora ditenun, tas blanja sing ora ditenun, lsp. Kertas bisa dipérang dadi karton putih portebel, sandhangan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-20-2021

    Sing luwih apik tinimbang tas belanja sing ora ditenun lan bahan tas kertas? 1 、 Reabilitas tas blanja sing ora ditenun. Kauntungan saka tas belanja sing ora ditenun yaiku bisa digunakake maneh bola-bali. Kantong kertas mung bisa digunakake, lan rega pabrik luwih dhuwur tinimbang blanja sing ora ditenun ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-19-2021

    Cara nyithak tembung ing tas nonwoven? Saiki akeh pelanggan sing ngatur tas sing ora ditenun kanthi nyithak logo lan teks perusahaan utawa organisasi dhewe. Logo kasebut bisa dicithak ing tas sing ora ditenun kanthi cara ing ngisor iki: 1. Pencetakan layar sutra Iki biasane digunakake kanggo nyetak, regane cukup ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-18-2021

    Kepiye cara ningkatake umur tas nonwoven? Saiki, ing masyarakat bebas polusi iki, tas blanja sing ora ditenun luwih populer tinimbang tas plastik sing ngregeti lingkungan. Nanging, tas jenis iki intine beda karo sawetara tas blanja sing didol ing pasar, umume, yen ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-17-2021

    Apa jinis teknologi tas sing ora ditenun digunakake kanggo sweter kasmir? Kantong kain sing ora ditenun biasane digunakake kanggo nyekel sweter kasmir. Sawijining sisih yaiku kain sing ora ditenun, sisih liyane yaiku PVC utawa kabeh bahan bahan non-anyaman Uga ana jinis tas sweter kasmir, yaiku gen ...Waca liyane »