Laminated Non Woven Bag / Non Woven Shopping Bag / Cute Reusable Shopping Bag

Katrangan singkat:

Kantong sing ora ditenun yaiku tas sing digawe saka kain polipropilena (PP) sing ora ditenun. Kain iki digawe nganggo serat polipropilena spun and bond, sing alus, alus lan bisa ditembus kanthi udara.
Materi iki nggawe tas non-anyaman awet, apik, ambegan, bisa digunakake maneh, tahan banyu, hypoallergenic, tahan geni, alus, cahya, lan kadang bisa dicuci. Bahan kanggo tas kasebut cukup kuat nganti 5 taun.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur

1. Kantong sing ora ditenun yaiku tas sing digawe saka kain polipropilena (PP) sing ora ditenun. Kain iki digawe nganggo serat polipropilena spun and bond, sing alus, alus lan bisa ditembus kanthi udara.
2. Materi iki nggawe tas non-anyaman awet, apik, ambegan, bisa digunakake maneh, tahan banyu, hypoallergenic, tahan geni, alus, cahya, lan kadang bisa dicuci. Bahan kanggo tas kasebut cukup kuat nganti 5 taun.
3. gampang dicithak nganggo logo lan iklan perusahaan; tas sing ora ditenun minangka alat sing apik kanggo merek perusahaan lan apik banget minangka hadiah.

Katrangan Produk

Jeneng Produk Jual logo khusus sing dicithak dicetak tas tote non-anyaman
Desain / Logo Minangka logo / gambar sing sampeyan wenehi
Materi 100% kain lingkungan non-tenunan proteksi lingkungan anyar
Werna Kain Ana macem-macem warna sing bisa dipilih
Ukuran lan Kandel Custom Adasar saka Kabutuhan Sampeyan
Pakaryan Jahit Mesin / Seal Panas (Ultrasonik) / Jahitan "X", lsp
Cara Nyithak Pencetakan layar sutra / Percetakan gravitasi / Percetakan transfer panas / sublimasi
Fitur Awet, Eco-friendly
Kapasitas Bobot 8-16KGs utawa Liyane
Kontrol Kualitas Peralatan canggih, wiwit materi nganti proses, dicenthang lan dilacak kanthi ketat ing saben langkah
Cara Pengiriman Liwat Laut / Udara / Ekspres
Sample Wektu 2-3 dina
MOQ Jumlah ora diwatesi, pesenan cilik bisa ditampa
Lamaran Promosi / Pariwara / Blanja / Packing / Souvenir

Gambar Rinci

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

1. Apa sampeyan kudu nyithak logo ing tas sing ora ditenun?

Kita bisa nyedhiyakake tas non tenunan kosong lan logo non anyaman tas khusus kanggo sampeyan, yen sampeyan butuh print logo, kirim file logo asli (Kita bisa nampa file AI, CDR, PSD, PDF, PNG dll) Logo lan Multi-Warna Sederhana logo bakal diputus nganggo cara nyithak sing beda lan biaya sing beda, luwih saka 4 warna sing kudu dicithak laminasi

01

2. Jinis Tote Bag

Ing tas sing ora ditenun, kita bisa nggawe polos, kanthi sisih ngisor, nganggo sisih, nganggo tali, lan luwih akeh desgin kaya sing disesuaikan.

3. Ukuran Pilih tas Non Woven

Ing saham, ana sawetara ukuran standar ing grafik ukuran tindakake, kita bisa ngatur ukuran tas minangka panjaluk pelanggan, yen sampeyan duwe ide babagan ukuran kasebut, hubungi kami

4. Kain Pilih

(1) Katon macem-macem ketebalan kain, kita bisa nyedhiyakake 40g-120g;
(2) Kita janji bakal nggunakake materi anyar;

5.Warna kanggo Non Woven Bag

6. Cara nyithak

(1) Pencetakan Sutra: Cocog kanggo logo warna siji sing gampang, paling murah ing kabeh cara nyithak;
(2) Digital Priting: kanggo logo multi-warna, luwih becik kanggo print tas total;
(3) Pencetakan Thermal Transfer / Heat Transfer, iku kanggo pola warna-warni, nanging regane larang banget
(4) Pencetakan Laminasi luwih apik kanggo logo warna-warni, lan luwih kuat

7.Luwih akeh Proses kanggo Non Woven Bag

Kamar Pameran Produk

Amarga sistem kontrol kualitas sing apik, kita nyiyapake sistem pasokan sing njamin supaya pelanggan bisa entuk barang kanthi lancar, bener, lan sawayah-wayah. Supaya pesanan dadi gampang lan kenyamanan pelanggan dadi tujuan utama kanggo nggarap!

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan ing China sing didegake ing 2013 kanthi 3 lokakarya, 8 personel R&D lan 80 staf operasi

P: Apa jinis bahan sing digunakake?
A: Polyesler. Nylon, Colton. Katun katun. Canvas, colt Lamnated, tenun pp dilaminasi, non anyaman, Non anyaman, tenunan PP. PET non anyaman, PET Daur Ulang. Tailve, Jute, Unnen, Mesh, PVC, PEVA

P: Apa sampeyan nampa OEM?
A: Ya .OEM / ODM kasedhiya

P: apa lead-time universal kanggo ngirim pesen?
A: OEM sampling wektu: 3-5 dina; Produksi massal: 10-20 dina

P: Apa proses pesenan?
A: a. Enquiry --- Informasi luwih rinci sing diwenehake, produk lan rega sing luwih akurat sing bisa diwenehake.
b. Kutipan --- Kutipan sing cukup karo spesifikasi sing jelas, kayata jembar, dawa, bobot, panggunaan, jumlah
c. Konfirmasi sampel --- Sampel bisa dikirim sadurunge pesen pungkasan.
d. T / T majeng, lan saldo bisa dibayar sadurunge dikirim.
e. Produksi --- Produksi massal.
f. Pengiriman --- Liwat segara, udara utawa kurir. Gambar rinci babagan paket bisa diwenehake.
Kemasan Kosmetik Logo Kustom Nggawe Tas Kosmetik Pvc Karo Zipper
P: Apa kabijakan bali sampeyan?
A: Yen kita visual konfirmasi lan kesalahan kualitas dening kita. Kita bakal takon apa sampeyan seneng pengembalian dana bagean utawa tas panggantos tambahan.
Yen keluhan sampeyan wis bisa dibenerake, kita bakal kerja bareng sampeyan kanggo ngrampungake masalah kasebut

P: Apa jenis pengiriman sampeyan?
A: DHL, FEDEX.UPS, EMS.TNT, Liwat segara, Kanthi udhara
Tote bag katun digital printing berkualitas tinggi tote kanvas blanja kosong Kanthi Logo Percetakan

P: Sadurunge nggawe pesanan, apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Mesthi. Sugeng rawuh kersa ngunjungi kantor lan pabrik ing Chengdu, China.

Pengepakan & Pengiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan