Produk sing adol panas laminasi kustom tanpa anyaman putih kanthi cetakan

Katrangan singkat:

PRIBADI: Cocog kanggo hadiah perusahaan, hadiah kanthi tuku, hadiah pesta, bahan promosi, ulang tahun, ulang taun, lan liya-liyane.
Ayo diwiwiti karo kesan sampeyan: Cetak barang kanthi logo, utawa apa wae sing sampeyan pilih kanggo nyithak item kasebut. Yen sampeyan pengin nyakup logo, ketik "LOGO" ing kothak pangaturan dhewe lan kita bakal ngubungi sampeyan kanggo kriya.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur

PRIBADI: Cocog kanggo hadiah perusahaan, hadiah kanthi tuku, hadiah pesta, bahan promosi, ulang tahun, ulang taun, lan liya-liyane.
Ayo diwiwiti karo kesan sampeyan: Cetak barang kanthi logo, utawa apa wae sing sampeyan pilih kanggo nyithak item kasebut. Yen sampeyan pengin nyakup logo, ketik "LOGO" ing kothak pangaturan dhewe lan kita bakal ngubungi sampeyan kanggo kriya.
WAKTU PRODUKSI: Wektu produksi biasane 5-10 dina kerja sawise disetujoni.
INFORMASI ARTWORK: Sampeyan bisa milih siji print warna / sak lokasi kanggo logo sing dicithak. Nambahake logo menyang item kalebu ing rega. Barang kosong padha regane nanging dikirim sajrone 3 dina kerja sawise dijaluk.

Katrangan Produk

Jeneng Produk Produk sing adol panas laminasi kustom tanpa anyaman putih kanthi cetakan
Desain / Logo Minangka logo / gambar sing sampeyan wenehi
Materi 100% kain lingkungan non-tenunan proteksi lingkungan anyar
Werna Kain Ana macem-macem warna sing bisa dipilih
Ukuran lan Kandel Custom Adasar saka Kabutuhan Sampeyan
Pakaryan Jahit Mesin / Seal Panas (Ultrasonik) / Jahitan "X", lsp
Cara Nyithak Pencetakan layar sutra / Percetakan gravitasi / Percetakan transfer panas / sublimasi
Fitur Awet, Eco-friendly
Kapasitas Bobot 8-16KGs utawa Liyane
Kontrol Kualitas Peralatan canggih, wiwit materi nganti proses, dicenthang lan dilacak kanthi ketat ing saben langkah
Cara Pengiriman Liwat Laut / Udara / Ekspres
Sample Wektu 2-3 dina
MOQ Jumlah ora diwatesi, pesenan cilik bisa ditampa
Lamaran Promosi / Pariwara / Blanja / Packing / Souvenir

Gambar Rinci

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

1. Apa sampeyan kudu nyithak logo ing tas sing ora ditenun?

Kita bisa nyedhiyakake tas non tenunan kosong lan logo non anyaman tas khusus kanggo sampeyan, yen sampeyan butuh print logo, kirim file logo asli (Kita bisa nampa file AI, CDR, PSD, PDF, PNG dll) Logo lan Multi-Warna Sederhana logo bakal diputus nganggo cara nyithak sing beda lan biaya sing beda, luwih saka 4 warna sing kudu dicithak laminasi

01

2. Jinis Tote Bag

Ing tas sing ora ditenun, kita bisa nggawe polos, kanthi sisih ngisor, nganggo sisih, nganggo tali, lan luwih akeh desgin kaya sing disesuaikan

3. Ukuran Pilih tas Non Woven

Ing saham, ana sawetara ukuran standar ing grafik ukuran tindakake, kita bisa ngatur ukuran tas minangka panjaluk pelanggan, yen sampeyan duwe ide babagan ukuran kasebut, hubungi kami


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan