Kantong Garment

  • Custom Zipper Foldable Non Woven Foldable Suit Clothing Cover Bag Black Polypropylene Non Woven Garment Bag Wholesale

    Zipper Custom Lipat Non Woven Foldable Suit Clut Bag Cover Polypropylene Ireng Non Woven Garment Bag Grosir

    Bahan Premium: Kantong sandhangan iki digawe saka kain non-tenunan kanggo nglindhungi lingkungan kanthi tahan rip, tahan banyu, alus, lan bisa napas. Iki dibangun supaya bisa awet lan janji bakal nglindhungi klambi sampeyan sawayah-wayah.
    Jaga Terhadap Debu: Kantong sandhangan kasebut bisa ambegan nanging tetep njaga sandhangan kayata jas wulu lan jaket kulit dilindhungi lan dijaga. Nyegah polutan umum kayata bledug, rambut pet, cahya cahya, asor, lembab utawa cetakan supaya ora ngrusak sandhangan.

  • China non woven suit bag manufacturers suit protector bag with logo

    Produsen tas setelan non woven China cocog karo tas protector kanthi logo

    Kualitas premium digawe saka bahan polipropilena sing ora ditenun, 100% Eco-Friendly & Recyclable
    Cocog kanggo disimpen utawa diatur kanggo kulit, wulu, tuksedo, setelan lan klambi.
    Bahan sing bisa dihirup lan tanpa asam kanggo panyimpenan jangka panjang - nglindhungi saka jamur

  • White garment bag man’s suit cover bag,foldable garment bag for suit

    Tas klambi putih tas kemeja pria, tas klambi lipat kanggo setelan

    Bahan: Digawe saka bahan kain sing ora ditenun, trep kanggo disimpen lan digoleki. Ukuran: Disesuaikan (L * W * H)
    Nglindhungi sandhangan: Nglindhungi sandhangan saka rereget, bledug, lan ngengat, njaga pakean resik.
    Desain Zipper: Gunakake zipper dawa, gampang dipilih, lan nyelehake klambi. Portable: Kapasitas gedhe, praktis banget, lan ngrawat klambi sing apik.

  • factory price NO MOQ garment bag with pockets,customized suit bag wedding dress bag

    rega pabrik TANPA tas klambi MOQ karo kanthong, tas setelan pengantin tas setelan

    Kantong Garmen Panjang: Kantong klambi iki kanggo klambi dawa digawe saka kain Non-tenunan tanpa asam kanthi kualitas apik 100GSM. Lindhungi klambi saka ngengat lan bledug, Jaga supaya napas lan resik ing koper, lemari klambi, utawa lemari panyimpenan
    Jelas Jendela: Jendhela sing bening ngilangi ramalan nyoba nggoleki apa sing ana ing tas klambi 60-inch sampeyan. Sing duwe kertu ID Plastik saka tas garmen kanggo label jeneng utawa kertu identifikasi. Trep lan Ngirit wektu.

  • Cotton canvas garment bag with logo

    Tas klambi kanvas katun kanthi logo

    1. Kain Kanvas Katun Kesehatan sing Awet
    2. Panyimpenan modis
    3. Titik bisa dicuci
    4. Simpenan tanpa lebu
    5. Ritsleting sing kukuh