Tas Blanja Lipat

  • Full Printing Luxury Custom Reusable Foldable Packaging Shopping Gift Bag with Logo

    Full Print Luxury Luxury Reusable Packable Shopping Gift Bag kanthi Logo

    1. Nduwe Kapasitas Gedhe lan Tahan Lama Bisa ngemot nganti 25 kg barang tanpa masalah,
    Lali Kantong Plastik Cilik sing bisa ngregeti bumi kita
    2. Bisa Dilipat minangka Dompet, Gampang Digawa lan Ngirit Spasi
    3. Duwe kanthong Cilik, sampeyan bisa nyelehake smartphone utawa kunci ing njero
    4. Bisa digunakake maneh lan bisa dicuci
    5. Nduwe 50 Gaya kanggo milih Saka Kucing Comel, Gajah Pink, Es Krim, Unicorn, lan liya-liyane

  • Full Printing Luxury Custom Reusable Foldable Packaging Shopping Gift Bag with Logo

    Full Print Luxury Luxury Reusable Packable Shopping Gift Bag kanthi Logo

    Kantong iki nduweni rong bahan: poliester warna 190T, kain flora 210D Oxford, regane ora padha, kualitase ora padha
    WASHABLE & ECO-FRIENDLY: bahan poliester nggawe tas blanja sing bisa digunakake maneh kanthi aman mesin cuci mesin. Tas blanja sing bisa digunakake maneh kanggo blanja, plancongan, preinan ing pinggir segara, lan barang promosi.

  • Customised Grocery Printed Tote Bag Shopping Foldable Reusable Polyester Bags

    Blanja Tote Dicetak Grosir Grosir Bahan Kantong Polyester sing Bisa Dipakai maneh

    Kantong iki nduweni rong bahan: poliester warna 190T, kain flora 210D Oxford, regane ora padha, kualitase ora padha
    WASHABLE & ECO-FRIENDLY: bahan poliester nggawe tas blanja sing bisa digunakake maneh kanthi aman mesin cuci mesin. Tas blanja sing bisa digunakake maneh kanggo blanja, plancongan, preinan ing pinggir segara, lan barang promosi.

  • Wholesale Polyester Foldable Shopping Bag Reusable Grocery bags

    Grosir Grosir Polyester Lipat Shopping Bag tas Grosir sing bisa digunakake maneh

    Gaya beda lan kenyamanan dilipat: Kabeh jinis pola beda karo tataran umur. Ringan, lempitan gampang lan bisa dilebokake ing kanthong ukuran kanthong sing dipasang lan dilebokake ing kanthong lan dompet sampeyan. Cocog kanggo blanja, plancongan, umbah-umbah, Storage, lan liya-liyane. Pilihan sing paling apik kanggo tas hadiah saben dina.