Kain Blanja Anyaman Putih Ramah Lingkungan Non-Woven Carry Shopping Bag kanthi Logo

Katrangan singkat:

Kantong Non Woven dadi luwih populer taun-taun iki lan ramah lingkungan sing digawe saka 100% bahan sing bisa didaur ulang lan bisa digunakake maneh. Kantong kasebut digawe saka bahan Polypropylene awet 40-120 gram sing ora gampang ditata.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur

1. Kantong Non Woven dadi luwih populer taun-taun iki lan ramah lingkungan sing digawe saka 100% bahan sing bisa didaur ulang lan bisa digunakake maneh. Kantong kasebut digawe saka bahan Polypropylene awet 40-120 gram sing gampang digawe bobot.
2. Bag Tote Non-Woven Custom Custom minangka pilihan ekonomi kelas kapisan yen sampeyan pengin nampilake logo perusahaan utawa acara ing tas kasebut kanggo eling karo merek. Dheweke wiyar banget lan bisa nyedhiyakake panyimpenan sing pas kanggo bahan hadiah ing pameran dagang lan bisnis. Dheweke bisa gampang narik kawigaten kanggo tamu amarga nawakake akeh ruangan kanthi gagang ukuran sing bisa disetel kanggo nggawa pasokan.
3. Kita bisa nyithak logo lan desain sing dituju ing area jejak gedhe tas desain sing ramping iki.
4. Macem-macem ukuran khusus, cilik, medium, gedhe, ekstra gedhe bisa memenuhi permintaan pelanggan sing beda

Katrangan Produk

Jeneng Produk Kain Blanja Anyaman Putih Ramah Lingkungan Non-Woven Carry Shopping Bag kanthi Logo
Desain / Logo Minangka logo / gambar sing sampeyan wenehi
Materi 100% kain lingkungan non-tenunan proteksi lingkungan anyar
Werna Kain Ana macem-macem warna sing bisa dipilih
Ukuran lan Kandel Custom Adasar saka Kabutuhan Sampeyan
Pakaryan Jahit Mesin / Seal Panas (Ultrasonik) / Jahitan "X", lsp
Cara Nyithak Pencetakan layar sutra / Percetakan gravitasi / Percetakan transfer panas / sublimasi
Fitur Awet, Eco-friendly
Kapasitas Bobot 8-16KGs utawa Liyane
Kontrol Kualitas Peralatan canggih, wiwit materi nganti proses, dicenthang lan dilacak kanthi ketat ing saben langkah
Cara Pengiriman Liwat Laut / Udara / Ekspres
Sample Wektu 2-3 dina
MOQ Jumlah ora diwatesi, pesenan cilik bisa ditampa
Lamaran Promosi / Pariwara / Blanja / Packing / Souvenir

Gambar Rinci

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

1. Apa sampeyan kudu nyithak logo ing tas sing ora ditenun?

Kita bisa nyedhiyakake tas non tenunan kosong lan logo non anyaman tas khusus kanggo sampeyan, yen sampeyan butuh print logo, kirim file logo asli (Kita bisa nampa file AI, CDR, PSD, PDF, PNG dll) Logo lan Multi-Warna Sederhana logo bakal diputus nganggo cara nyithak sing beda lan biaya sing beda, luwih saka 4 warna sing kudu dicithak laminasi

01

2. Jinis Tote Bag

Ing tas sing ora ditenun, kita bisa nggawe polos, kanthi sisih ngisor, nganggo sisih, nganggo tali, lan luwih akeh desgin kaya sing disesuaikan.

3. Ukuran Pilih tas Non Woven

Ing saham, ana sawetara ukuran standar ing grafik ukuran tindakake, kita bisa ngatur ukuran tas minangka panjaluk pelanggan, yen sampeyan duwe ide babagan ukuran kasebut, hubungi kami

4. Kain Pilih

(1) Katon macem-macem ketebalan kain, kita bisa nyedhiyakake 40g-120g;
(2) Kita janji bakal nggunakake materi anyar;

5.Warna kanggo Non Woven Bag

6. Cara nyithak

(1) Pencetakan Sutra: Cocog kanggo logo warna siji sing gampang, paling murah ing kabeh cara nyithak;
(2) Digital Priting: kanggo logo multi-warna, luwih becik kanggo print tas total;
(3) Pencetakan Thermal Transfer / Heat Transfer, iku kanggo pola warna-warni, nanging regane larang banget
(4) Pencetakan Laminasi luwih apik kanggo logo warna-warni, lan luwih kuat

7.Luwih akeh Proses kanggo Non Woven Bag

Kamar Pameran Produk

Amarga sistem kontrol kualitas sing apik, kita nyiyapake sistem pasokan sing njamin supaya pelanggan bisa entuk barang kanthi lancar, bener, lan sawayah-wayah. Supaya pesanan dadi gampang lan kenyamanan pelanggan dadi tujuan utama kanggo nggarap!

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan ing China sing didegake ing 2013 kanthi 3 lokakarya, 8 personel R&D lan 80 staf operasi

P: Apa jinis bahan sing digunakake?
A: Polyesler. Nylon, Colton. Katun katun. Canvas, colt Lamnated, tenun pp dilaminasi, non anyaman, Non anyaman, tenunan PP. PET non anyaman, PET Daur Ulang. Tailve, Jute, Unnen, Mesh, PVC, PEVA

P: Apa sampeyan nampa OEM?
A: Ya .OEM / ODM kasedhiya

P: apa lead-time universal kanggo ngirim pesen?
A: OEM sampling wektu: 3-5 dina; Produksi massal: 10-20 dina

P: Apa proses pesenan?
A: a. Enquiry --- Informasi luwih rinci sing diwenehake, produk lan rega sing luwih akurat sing bisa diwenehake.
b. Kutipan --- Kutipan sing cukup karo spesifikasi sing jelas, kayata jembar, dawa, bobot, panggunaan, jumlah
c. Konfirmasi sampel --- Sampel bisa dikirim sadurunge pesen pungkasan.
d. T / T majeng, lan saldo bisa dibayar sadurunge dikirim.
e. Produksi --- Produksi massal.
f. Pengiriman --- Liwat segara, udara utawa kurir. Gambar rinci babagan paket bisa diwenehake.
Kemasan Kosmetik Logo Kustom Nggawe Tas Kosmetik Pvc Karo Zipper
P: Apa kabijakan bali sampeyan?
A: Yen kita visual konfirmasi lan kesalahan kualitas dening kita. Kita bakal takon apa sampeyan seneng pengembalian dana bagean utawa tas panggantos tambahan.
Yen keluhan sampeyan wis bisa dibenerake, kita bakal kerja bareng sampeyan kanggo ngrampungake masalah kasebut

P: Apa jenis pengiriman sampeyan?
A: DHL, FEDEX.UPS, EMS.TNT, Liwat segara, Kanthi udhara
Tote bag katun digital printing berkualitas tinggi tote kanvas blanja kosong Kanthi Logo Percetakan

P: Sadurunge nggawe pesanan, apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Mesthi. Sugeng rawuh kersa ngunjungi kantor lan pabrik ing Chengdu, China.

Pengepakan & Pengiriman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan