Tas Serut

  • Custom Plain Drawstring Backpack 420D 210D Polyester Drawstring  Gym Bag With Logo

    Ransel Drawstring Plain Custom 420D 210D Polyester Drawstring Gym Bag Kanthi Logo

    Kita minangka pemasok tas eko profesional ing China lan luwih saka 10 taun wiwit adol produk pertama kanggo adat, produk nganti tekan tas non anyaman, tas kanvas katun, tas adhem terisolasi, g, tas tali lan liya-liyane.

  • Promotional Black Virgin Hair Drawstring Silk Wig Packaging Bag Satin Bag

    Paket Kemasan Sutra Rambut Sutra Rambut Pirang Promosi

    Werna: Alami, gadhing, putih, putih, ireng, biru, abang, kuning, ijo, purle lsp.
    Ukuran: 5 × 7 cm 7 × 9 cm 9 × 12 cm 10 × 15 cm 13 × 18 cm 15 × 20 cm 20 × 20 cm 20 × 25 cm 25 × 30 cm 30 × 40 cm 40 × 50 cm 50 × 60 cm 50 × 70 cm 60 × 60 cm lsp. (Ukuran apa wae bisa disesuaikan)
    Logo: Nyetak sutra, emboss, stamping panas, sulaman, label anyaman, label kertas lsp.
    Dianggo: Kemasan Hadiah, Kanggo Perhiasan, botol, buku, Dekorasi Natal lsp.