Zipper Custom Lipat Non Woven Foldable Suit Clut Bag Cover Polypropylene Ireng Non Woven Garment Bag Grosir

Katrangan singkat:

Bahan Premium: Kantong sandhangan iki digawe saka kain non-tenunan proteksi lingkungan kanthi tahan rip, tahan banyu, alus, lan bisa napas. Iki dibangun supaya bisa awet lan janji bakal nglindhungi klambi sampeyan sawayah-wayah.
Lindhungi Terhadap Debu: Kantong sandhangan kasebut bisa ambegan nanging tetep njaga sandhangan kayata jaket wulu lan jaket kulit dilindhungi lan dijaga. Nyegah polutan umum kayata bledug, rambut pet, cahya cahya, asor, lembab utawa cetakan supaya ora ngrusak sandhangan.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur

1. Materi Premium: Kantong sandhangan iki digawe saka kain non-tenunan proteksi lingkungan kanthi tahan rip, tahan banyu, alus, lan bisa napas. Iki dibangun supaya bisa awet lan janji bakal nglindhungi klambi sampeyan sawayah-wayah.
2. Lindhungi Terhadap Debu: Kantong sandhangan kasebut bisa dihirup nanging njaga sandhangan kayata jaket wulu lan jaket kulit dilindhungi lan dijaga. Nyegah polutan umum kayata bledug, rambut pet, cahya cahya, asor, lembab utawa cetakan amarga ora ngrusak sandhangan.
3. Jelas Jendela: Tas klambi kanggo disimpen nganggo jendela transparan sing gedhe, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng sandhangan ing njero tanpa mbukak tas setelan. Ritsleting sing tahan lama lan alus Kantong tas kanggo disimpen sing dikombinasekake karo ritsleting dawa sing kuat ngidini sampeyan kanggo nyimpen jaket lan klambi kanthi gampang lan aman.
4. Paket Nilai: Ukuran khusus, cocog kanggo setelan bisnis, kaos, gaun panjang, sweter, jaket, gaun, celana panjang, kaos, kaos pengantin, jaket olahraga, jas musim salju sing dawa, s, lsp. kanggo nyimpen lemari, jaga lemari sampeyan tetep rapi lan diatur miturut warna. Cocog karo klambi pria lan Wanita.
5. Yen sampeyan duwe pitakon nalika digunakake, hubungi kami

Katrangan Produk

barang Zipper Custom Foldable Non Woven Foldable Suit Cover Cover Bag Polypropylene Non Woven Garment Bag Grosir
Ukurane selaras
Materi 80gsm non tenunan, utawa disesuaikan
Nyithak layar sutra. transfer panas, submilasi, gravure lsp
Nangani non dirajut, utawa disesuaikan
Pengepakan 10 pcs / opp bag, 100 pcs / karton
Panganggone tas blanja, Tas promosi, tas kemasan, tas hadiah
Fitur & kauntungan AZO gratis, Tekan, ROHS kliwat
Logo khusus
Barang promosi kanggo merek
Produk ijo, ramah lingkungan
Gaya Disesuaikan sing beda
MOQ 500PCS
Sample wektu 3-5 dina
Wektu produksi 15-25 dina sawise disetujoni pesenan
Port pangiriman Ningbo, utawa minangka syarat pelanggan
Syarat pambayaran Setoran 30%, saldo kanggo mbayar salinan B / L
Cara pambayaran T / T /, jaminan perdagangan, westernem union, dhuwit gram, paypal, awis, L / C
Disesuaikan OEM & ODM disambut

01
01

Produk Liyane (Pilihan Gaya)

01

Proses Produksi

01

Informasi Pengepakan

01


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan