Kantong Kanvas Katun

  • Reusable canvas cotton mesh grocery shopping bag Mixed Mesh Tote bag

    Tas blanja toko katun bolong kanvas sing bisa digunakake maneh Tas campuran Tote Mesh Campuran

    Paket Kasedhiya: 2 Blanja Grosir Elastis katun bolong sing bisa digunakake maneh
    Ukuran: 41x41cm, bisa disesuaikan
    Bahan Ramah Lingkungan: Digawe saka 100katun alami, bisa digunakake maneh lan ora ana ambune, gunakake tas iki kanggo ngasilake sampah sing kurang lan kurang plastik, mesin sing bisa dicuci nganggo banyu adhem
    Kapasuh lan Kuat: Tenang banget, sanajan tas iki cukup kanggo dilipat dadi ukuran kanthong sampeyan, nanging bisa tahan

  • Canvas pencil storage bag custom blank painting zipper bag creative black art Wallet

    Kantong panyimpenan pensil kanvas kustom zipper kosong tas Dompet seni ireng kreatif

    Bahan Apik: digawe saka kanvas bermutu, entheng, alus lan awet, ora gampang nangis, ritsleting bisa lancar lan tas awake dhewe bakal suwe banget.
    Jumlah lan Ukuran: paket khusus, ukuran mung pas kanggo nyimpen barang dandanan favorit ing tas utawa ing tas sandhangan kanggo plancongan akhir minggu.

  • Custom Fruit Vegetables Cotton Mesh Drawstring Bag

    Kantong Serat Sayuran Woh Kustom

    Jeneng Barang Kantong Serat Sayuran Woh Kustom
    Materi Katun
    Ukurane 1) Ukuran saham
    2) Ukuran khusus
    Werna 1) Werna stok
    2) Warna khusus
  • Nordic Style Eco Friendly Hanging Cotton Mesh Recycle Shopping Bags Canvas Shopping Bag

    Gaya Shopping Nordic Eco Friendly Hanging Cotton Mesh Recycle Shopping Bags Canvas Shopping Bag

    Jeneng produk Gaya Shopping Nordic Eco Friendly Hanging Cotton Mesh Recycle Shopping Bags Canvas Shopping Bag 
    Materi Katun
    Lining ora
    Werna Werna Pantone Sembarang; Kode Warna Hex HTML
  • Large Plain Calico Grocery Blank Organic Cotton Canvas Tote Bag For Women

    Tas Tote Katun Organik Plancet Calico Gedhe Plancong Kanggo Wanita

    SUPER Kuat lan% 100 ALAM: Tas tote kanvas kita digawe saka kanvas 12-ons sing paling apik. Saliyane tenunan kain sing kandhel, bahan kimia utawa aditif ora digunakake ing produksi, dadi super kuat. Uga duwe 3 garis jahitan kanggo nambah kekuwatan ing antarane gagang lan awak tas. Kantong tote kanvas kita kuat lan awet sing tahan luwih saka 40 pon.

  • Colorful Pure Cotton Canvas Tote Bag Gusset Thick Customized Shopping Tote

    Tote Kanvas Katun Murni Berwarna Tote Belanja Disesuaikan Kandel

    kita nawakake jaminan kepuasan 100%. Yen sampeyan duwe masalah karo produk iki, hubungi kami kanggo layanan.
    Kantong tote Ramah lingkungan bisa digunakake maneh, biodegradable, lan bisa didaur ulang.
    Tote promosi iki duwe gagang kain mandhiri, supaya sampeyan bisa nggawa kanthi tangan utawa nyandhak pundhak. Kantong tote kanvas ringan sing bisa dilipat iki nduweni kompartemen utama sing jembar, 3 ″ D Gusset Ngisor, lan cangkeme sing mbukak kanthi gampang nggawe gampang mbukak lan mbongkar barang sampeyan.

  • Custom Printed Colored Plain 100% Cotton Canvas Grocery Shopping Tote Bag

    Tas Tote Shopping Grosir Plain Berwarna 100%

    DURABILITAS: digawe saka kain kanvas katun 12oz, jahitan kunci ing njero, nganggo jahitan kompak ing saindenging, Kanthi rong gagang sing dikuatake, gampang digawa utawa disandhang ing pundhak sampeyan, cukup kuat kanggo kabeh jinis panggunaan saben dinane.

  • Eco-friendly Large Capacity Portable Reusable Shopping Bags Blank 100% Cotton Canvas Tote Bag

    Ramah Lingkungan Kapasitas Gedhe, Portable Reusable Bags Blank 100% Katun Kanvas Tote Bag

    1.Warna: warna apa wae sing bisa dipilih, 12 Oz Canvas Bag, ukuran minangka customer'quest, lan ukuran standar.
    2. Pengiriman Cepet 100% Jaminan Cepet lan Layanan Pelanggan sing Apik.
    SAVE NATURE: Plastik lan tas blanja kertas ora cocog kanggo lingkungan, aja nganti mbuwang kertas lan kantong plastik, pilihan sing paling cerdas yaiku tas Grosir kanvas katun sing bisa digunakake kanthi ramah lingkungan.

  • Personalized Colorful Friendly Eco Black Joint Drawstring Canvas Backpack Bag

    Tas Ransel Kanvas Jaringan Seragam Eco Ireng Pribadi

    Kerajinan tangan ing China uga tas tekstil kanvas katun klasik kanthi tali. Digunakake kanggo acara olahraga, hadiah utawa hadiah promo ing perusahaan. Kantong kita duwe kualitas apik lan bisa dicuci. Logo utawa slogan sampeyan bisa dicithak ing tas kanthi warna wit karet sing ora beracun. Ukuran bisa diowahi dijaluk dening klien. Kantong bisa digunakake minangka tas ransel lan praktis banget. Tali katun sing kuwat bisa nutup sisih ndhuwur.

  • wholesale natural white cotton canvas tote bag with best price

    Grosir tas katun kanvas putih putih kanthi rega paling larang

    Tugas abot lan awet: Digawe nganggo bahan premium. Kita nggunakake premium lan kain nglukis kanthi jahitan kelas berat langsung, kalebu jahitan Cross ing gagang kanggo kekuatan maksimal supaya tas tetep dikepung.

  • Promotional shopping cotton bags Canvas Tote Bag With Gusset

    Tas katun blanja promosi Canvas Tote Bag With Gusset

    Tas tote khusus 100% katun alami iki minangka tote sing cocog kanggo hadiah promosi perusahaan sing sadar karo lingkungane. Katun entheng minangka kanvas cetak sing apik lan gagang web katun sing gampang digawa.
    Kasedhiya nganggo 50 warna item sing apik, layar desain sampeyan dicithak
    Tali pundhak dawa; ODM / OEM disambut.
    Pabrik 100%, pangiriman cepet, kualitas pabrik, rega pabrik cukup;

  • Wholesale organic 100% cotton custom printed tote canvas bag

    Grosir 100% katun tote dicetak organik katun grosir

    1. Jumlah paket: paket kasebut dikemas minangka panjaluk pelanggan, dirancang nganggo gagang dawa supaya gampang dicekel lan kapasitas sing bisa digunakake, bisa dituduhake karo kulawarga lan kanca-kanca
    2. Bahan kualitas: tas Halloween kita digawe saka kanvas, ora ambu lan andal, entheng lan gampang digawa, kokoh lan bisa digunakake maneh, ora gampang dirusak utawa diilangi, disaranake dicuci nganggo banyu adhem kanthi tangan, bisa digunakake kanggo sampeyan suwe-suwe