Kantong sing adhem

  • Zipper Customized 6inch 8inch Non-woven Fresh Keeping Tote Bag Orange Non-woven Heat Preservation Bag Portable Picnic Lunch Fresh Keeping Bag

    Zipper Customized 6 inch 8 inch non-woven Keeping Tote Bag Oranye Non-anyaman Panas Pelestarian Tas Portabel Piknik Makan Siang Menjaga Tas

    1. Temtokake tas termal individu miturut kabutuhan;
    2. We offer sampeyan ngerti-carane, supaya sampeyan bisa mutusake, unik supaya kabeh wong pengin duwe;
    -Pilih bahan lan warna. -Pilih desain / ukuran. -Pilih LOGO / foto favorit sampeyan.
    3. Bahan: -Boten ditenun polipropilen, tenunan PP, Poliester;
    4. Jinis: Ganda Ditangani;
    5. Jinis Tutup: Opening Top;
    6. Beban beban: 5-10 kg;

  • Zipper Pink Blue Nonwoven Thermal Bag Take Out Seafood Cake Bag Non Woven Insulation Bag For Food

    Zipper Pink Blue Nonwoven Thermal Bag Take Out Seafood Cake Bag Non Woven Insulation Bag Kanggo Panganan

    1. Bahan: Non woven & pearl wool, utawa khusus;
    2. Ukuran: ukuran khusus;
    3. Werna: Putih, Ireng utawa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan;
    4. Logo: logo khusus
    5. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;

  • Bolsa de Alimentos Zipper White Lunch Cooler Bag Insulation Folding Picnic Portable Food Delivery Bag Food Thermal Bag

    Bolsa de Alimentos Zipper Tas Makan Siang Isolasi Isolasi Lipat Piknik Portabel Makanan Tas Pengiriman Tas Termal Makanan

    Kualitas paling apik kaping 1; dhukungan iku sing paling utama; bisnis iku kerja sama ”minangka filsafat bisnis cilik sing diawasi lan diupayakake dening organisasi kanggo Desain Mode Anyar kanggo Logo Panyegaran Termal Makan Siang Termal Termal, Kita percaya iki mbedakake kita saka kompetisi lan nggawe pelanggan milih lan dipercaya. Kita kabeh pengin nggawe kesuksesan win-win karo para pelanggan, mula nelpon dina iki lan temokake kanca anyar!

  • Velcro gold non woven insulated lunch cooler bag, ice bag with film for freezing food and lunch

    Kantong adhem nedha awan terisolasi Velcro emas, tas es karo film kanggo panganan beku lan makan siang

    1. Bahan: Non tenunan, anyaman, poliester, utawa disesuaikan;
    2. Ukuran: 4inch, 6inch 8inch 10inch, 12inch, ukuran khusus;
    3. Werna: Warna Emas / Perak / Ireng / Putih / Biru utawa CMYK kasedhiya;
    4. Nggawe: Menjah, gaweyane manungsa;
    5. Aksesoris: Velcro, Zipper, tali anyaman;
    6. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;
    7. Bahan membran komposit anti banyu, efek anti banyu sing luwih apik, reresik luwih gampang;
    8. Liner film aluminium: film aluminium sing luwih apik, ditutup kanthi kenceng, efek insulasi panas lan adhem sing luwih apik, pengawetan awet;
    9. Bantalan sing apik: jahitan manual bisa nggawa barang udakara 5- 10kg;

  • Velcro Portable Ice Pack Food Thermal Bag Food Delivery Drink Carrier Black Insulated Bag

    Velcro Portable Ice Pack Food Thermal Bag Food Delivery Drink Drink Carriers Black Insulated Bag

    1. Kain anti banyu: bahan membran komposit anti banyu, efek anti banyu sing luwih apik, reresik luwih gampang;
    2. Pelapik film aluminium: film aluminium sing luwih apik, ditutup kanthi kenceng, efek insulasi panas lan adhem sing luwih apik, pelestarian awet;
    3. Bantalan sing apik: jahitan manual bisa nggawa barang udakara 10kg;

  • Picnic Ice Pack Thermal Food Delivery Drink Carrier non woven insulating lunch cooler bag

    Piknik Ice Pack Pangiriman Makanan Termal Minuman Carriers non anyaman insulasi tas adhem nedha awan

    1. Bahan: Non tenunan, anyaman, poliester, utawa disesuaikan;
    2. Ukuran: 4inch, 6inch 8inch 10inch, 12inch, ukuran khusus;
    3. Werna: Warna emas utawa CMYK kasedhiya;
    4. Nggawe: Menjah, gaweyane manungsa;
    5. Aksesoris: Velcro, Zipper, tali anyaman;
    6. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;
    7. Efek jampel panas lan adhem, pengawetan awet;

  • Zipper red heat preservation bag wholesale cake and fruit cooler bag fresh keeping bag

    Kantong pengawetan panas ritsleting tas Grosir lan tas adhem woh tas tetep seger

    1. Ukurane bisa disesuaikan karo panjaluk klien;
    2. Macem-macem bahan & warna sing beda bisa dipilih adhedhasar panjaluk klien;
    3. Desain kustom utawa pola cetak khusus;
    4. Sampel bisa diatur sadurunge produksi massal;
    5. Kita bisa menehi rincian kutipan kanggo referensi sadurunge;

  • Velcro silver non woven insulated cooler bag big ice bag with aluminum film for frozen food and lunch

    Velcro silver non woven insulated cooler bag ice bag amba karo film aluminium kanggo panganan beku lan nedha awan

    1. Bahan: Non tenunan, anyaman, poliester, utawa disesuaikan;
    2. Ukuran: 4inch, 6inch 8inch 10inch, 12inch, ukuran khusus;
    3. Werna: Warna perak / warna emas utawa warna CMYK kasedhiya;
    4. Nggawe: Menjah, gaweyane manungsa;
    5. Aksesoris: Velcro, Zipper, tali anyaman;
    6. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;
    7. Bahan membran komposit anti banyu, efek anti banyu sing luwih apik, reresik luwih gampang;
    8. Liner film aluminium: film aluminium sing luwih apik, ditutup kanthi kenceng, efek insulasi panas lan adhem sing luwih apik, pengawetan awet;
    9. Bantalan sing apik: jahitan manual bisa nggawa barang udakara 5- 10kg;

  • Zipper gold non-woven fabric thermal bag refrigerated cake take out cooler bag

    Kancing termal kain non-anyaman emas ritsleting jajan kulkas njupuk tas sing adhem

    1. Kantong Pendingin Metalik Emas, digunakake kanggo Frozen Seafood, panganan tetep seger;
    2. Bahan: 80gsm laminasi nonwoven + busa insulasi + aluminium foil PVC;
    3. Ukuran: 37cm * 40cm * 25cm utawa ukuran khusus;
    4. Cara nyithak Pencetakan layar sutra, nyithak transfer panas, sublimasi;
    5. Fitur: Isolasi, gampang digawa, ramah lingkungan;

  • Velcro Cooler Bag Folding Insulation Large Portable Waterproof Lunch Leisure Picnic Packet Food Thermal Bag Tote

    Velcro Cooler Bag Lipat Isolasi Portabel Tahan Air Makan Siang Paket Piknik Paket Tas Termal Tote

    1. Bahan: Kain tenunan, kain tenunan, poliester, utawa disesuaikan;
    2. Ukuran: 4inch, 6inch 8inch 10inch, 12inch, ukuran khusus;
    3. Werna: warna PMS utawa CMYK kasedhiya;
    4. Nggawe: Menjah, gaweyane manungsa;
    5. Aksesoris: Velcro, Zipper, tali anyaman;
    6. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;
    7. Bahan membran komposit anti banyu, efek anti banyu sing luwih apik, reresik luwih gampang;
    8. Liner film aluminium: film aluminium sing luwih apik, ditutup kanthi kenceng, efek insulasi panas lan adhem sing luwih apik, pengawetan awet;
    9. Bantalan sing apik: jahitan manual bisa nggawa barang udakara 5- 10kg;

  • Zipper Royal Blue coated non-woven insulation bag Portable Non Woven Ice Cooler Bag Insulated

    Zipper Royal Blue dilapisi tas isolasi non-anyaman Portable Non Woven Ice Cooler Bag Insulated

    1. Bahan: Non-Woven, Polyester 420D, 600D, 840D, 1680D, RPET Fabric, lsp;
    2. Fitur: Praktis, Eco-Friendly, Reusable, Recyclable;
    3. Nyedhiyakake conto gratis, ukuran lan logo sing disesuaikan yaiku accpetablel;
    4. Wektu timbal akeh: 10-30 dina adhedhasar jumlah sampeyan, sawise persetujuan sampel lan setoran sing ditampa;
    5. OEM & ODM olèh

  • Velcro non woven insulated lunch food delivery cooler bag with logo printing

    Velcro non woven terisolasi panganan makan siang tas adhem kanthi nyithak logo

    1. Bahan: Non tenunan, anyaman, poliester, utawa disesuaikan;
    2. Ukuran: 4inch, 6inch 8inch 10inch, 12inch, ukuran khusus;
    3. Werna: warna Ireng / Putih / Abang / Biru / Jambon utawa CMYK kasedhiya;
    4. Nggawe: Menjah, gaweyane manungsa;
    5. Aksesoris: Velcro, Zipper, tali anyaman;
    6. Nyithak: nyithak layar sutra, nyetak foil lan nyithak transfer panas, Percetakan sublimasi termal, Percetakan Digital, lsp;
    7. Bantalan sing apik: jahitan manual bisa nggawa barang udakara 5- 10kg;