Hubungi Kita

Chengdu zhihongda nonwoven bag Co., Ltd.

Alamat

No1-1412 Kabupaten Jinfu Internasional Jinniu, Chengdu China

Telpon

0086-87805085
0086-15184479681

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita