Kantong tas bundel saku busana katun tas serut tas serut kanvas kanvas tas penyimpanan kanvas bisa dicetak logo

Katrangan singkat:

SET GAMBAR VERSATILE LAN MULTIPURPOS - Cocog kanggo nggunakake kuliner kayata nyimpen gandum, permen, woh lan sayuran, buku, sepatu, saringan teh, yogurt, jus jus lan kacang, masak ramuan lan rempah-rempah menyang duduh kaldu, nyimpen piranti pawon sing larang regane. Uga minangka cheesecloth. Iki cocog kanggo panyimpenan kantor lan pantry.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur

1. SET GAMBAR VERSATILE LAN MULTIPURPOS - Cocog kanggo panggunaan kuliner kayata nyimpen gandum, permen, woh lan sayuran, buku, sepatu, saringan teh, yogurt, jus lan susu kacang, masak ramuan lan rempah-rempah menyang duduh kaldu, nyimpen pawon sing larang regane prabotan Uga minangka cheesecloth. Iki cocog kanggo panyimpenan kantor lan pantry.

2. PAKAI PAKAIAN MUSLIN DUTY GRATIS ALAM, ALAM, GRATIS - Digawe saka Katun / Muslin 100% premium sing ora beracun lan ora ana gandheng. Ngilangi panggunaan kantong plastik lan mbantu nglindhungi bumi. Ganti nganggo tas kain sing paling apik, alus lan alus sing ramah lingkungan lan aman kulawarga.

3. BULK PERFECT LARGE SIZE PANTRY STAGAGE BAGS - Ukuran gedhe bisa ngemot macem-macem barang, dadi ora prelu lelungan nalika blanja. Ringan banget dadi portebel.

4. TANGAN GROCERY COTTON PUNCI PALING GANTI KANGGO njero ruangan lan njaba - Jahitan kuat banget, tahan luh, lan ora bakal gampang nyuwek utawa mati ora preduli bobote barang sing disimpen, dijamin 100%.

5. CRAFTS, BAG GIFT COTTON, lan nikmat partai - Nggawe proyek DIY anyar? Kantong iki cocog kanggo sampeyan! Sampeyan bisa nglukis iki utawa gaya lan nghias kaya sing dikarepake. Iki uga cocog kanggo pesta utawa pesta utawa minangka tas hadiah sing apik banget. Menehi hadiah kanggo ulang tahun, Natal lan preinan liyane

Katrangan Produk

Jeneng Barang Kantong tas bundel saku busana katun tas serut tas serut kanvas kanvas tas penyimpanan kanvas bisa dicetak logo
Panganggone Blanja, Hadiah Promosi, Kemasan, Tas Kain, lsp.
Materi Kanvas katun 100% katun, 4-20oz, 100gsm-570gsm, 6oz (175gsm), 8oz (230gsm), 10oz (280gsm), 12oz (340gsm)
Ukurane 10x15cm, 15x21cm, 20x25cm 25x30m 30x35cm 35x40cm utawa ukuran khusus.
Werna Werna alami, Putih, Ireng utawa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.
Penutupan Tali katun, tali corak lsp.
Wangun warata, ngisor kothak, ngisor bunder, ngisor kothak lan gusset
LOGO Logo khusus
OEM & ODM Ya, kita nampa!
Nyithak nyithak layar sutra, nyetak foil, nyithak transfer panas, nyetak sublimasi termal, nyetak digital, lsp.
Ngasilake wektu 15-25 dina, miturut jumlah sampeyan.
Pengepakan 200 pcs / karton, utawa miturut sarat pelanggan
Cara ngirim liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres
Conto 1). conto wektu: Sajrone 3-5 dina.

2). Biaya sampel: Miturut rincian produk.

3). Sample refund: ya yen jumlah akeh

4). Pangiriman conto: UPS, FedEx, DHL,

5). Sampel stok gratis, nanging sampeyan kudu mbayar sampel

Jangka wektu pambayaran Setoran 30% dening T / T sadurunge, saldo 70% dening T / T sadurunge dikirim

L / C, D / A, D / P, Western Union, Paypal, Visa, Kertu Debit, Kertu Kredit

Port FOB Chengdu utawa Shanghai.

Gambar Rinci

non woven bag (6)

non woven bag (6)

non woven bag (6)

Nyithak Tas

Silkscreen Percetakan: ditrapake kanggo desain sing ngemot sawetara warna.
Pencetakan Panas Transfer: aplikasi kanggo desain sing nutupi cilik lan ngemot macem-macem warna.
Digital Printing: aplikasi kanggo desain sing nutupi gedhe lan ngemot macem-macem warna.
Coba critakake syarat cetak utawa kirim kriya desain, bakal menehi saran cara pencetakan sing paling cocog kanggo sampeyan.

01

Pilih kekandelan

Biasane, Kita nggunakake bahan 6oz (175gsm), 8oz (230gsm), 10oz (280gsm), 12oz (340gsm) kanggo nggawe tas kanvas katun. Sampeyan bisa milih bahan kekandelan liyane kaya sing dikarepake. Kita bisa gawe marem kabeh panjaluk sampeyan.

01

Pilih Warna

Sampeyan bisa milih warna kasebut. Kita nyedhiyakake bahan kanvas katun kanthi macem-macem warna. Biasane, Warna alami normal. Tulung critakake warna sing dikarepake.

01

Pilih Gaya

Kita bisa nggawe macem-macem jinis tas kanvas katun. Yen sampeyan duwe desain, luwih apik. Yen sampeyan ora duwe desain utawa ide, ora masalah. Kita duwe pengalaman ngasilake tas kanvas katun lan bisa menehi saran kanggo sampeyan.

01

Proses Liyane

01

Kategori Produk

Katun / Kantong kanvas

Kantong sing ora dirajut

Tas adhem terisolasi

Tas Blanja Lipat

Satin Bag

Tas tali

BAG Kado

Kantong troli kanthi rodha

Kantong Garment

Kantong Polyester

Kantong Anggur

Kantong kosmetik Kantong perlengkapan mandi

FAQ

1. P: Apa bisa ngatur tas?
    A: Kita bisa nggawe tas miturut sarat sampeyan.
2. T: Apa aku bisa nyithak logo dhewe ing produkku.
    A: Ya, Kita bisa nyithak logo ing produk sampeyan. Mung sampeyan butuh sampeyan menehi file logo ing format PDF utawa AI. 
3. P: Pinten produkipun?
    A: Harga ditemtokake dening akeh faktor kayata materi, gaya, ukuran lan liya-liyane. Yen sampeyan ngandhani babagan syarat produk tartamtu, kita bisa menehi rega paling apik kanggo sampeyan.
4. P: Jam pinten produksi?
    J: 15-25 dina normal, gumantung saka jumlahe. Tulung critakake tanggal sing dikepengini, kita bisa nyoba supaya bisa marem.
5. T: Apa bisa njaluk conto sadurunge pesen?
    A: Ya, manawa, kanggo mriksa kualitas & materi, conto stok tanpa cetakan khusus bisa diwenehake kanthi gratis ing akun kurir. Kita bakal seneng ngirim conto gratis.
6. P: Suwene suwene wektu produksi?
    A: 1 dina kanggo conto sing ana. 3-5 dina kanggo conto sing disesuaikan.
7. P: Kepiye pesenanku dikirim? Apa tasku teka tepat waktu?
     A: Liwat segara, liwat udara, utawa kanthi operator ekspres (UPS, FedEx, TNT) wektu transit gumantung
         tarif barang.
8. P: Apa sarat-sarat pembayaran?
    A: Setoran 30% T / T, saldo 70% sadurunge dikirim.
         Setoran 30% T / T, saldo 70% nglawan BL.
         100% sadurunge, L / C nalika dideleng, Western Union / Paypal kanggo pambayaran sethithik.
9. P: Kanggo entuk kutipan, apa sawetara rincian sing perlu dicritakake?
     A: Bahan, ukuran, gaya, warna, profil logo, ukuran logo, syarat cetak logo, jumlah, lan kabutuhan liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan