Bolsas De Regalo Panjang Menangani Kantong Berwarna Katun Kanvas Pastel Tote Bags Warna Solid Blok Totebag Pastel

Katrangan singkat:

Manut prinsip "Kualitas Super Apik, layanan sing memuaskan", Kita ngupayakake entuk mitra perusahaan bisnis sing apik kanggo Produsen Tas Eco Tote, Kita jujur ​​lan terbuka. Kita ngarep-arep mampir lan nyetel sesambetan romantis sing bisa dipercaya lan jangka panjang.

Produsen Tas Eco Tote, Minangka staf sing duwe pendhidhikan, inovatif, lan semangat, kita tanggung jawab kanggo kabeh elemen riset, desain, manufaktur, penjualan, lan distribusi. Kanthi nyinaoni lan ngembangake teknik anyar, kita ora mung ngetutake nanging uga dadi pemimpin industri mode. Kita ngrungokake umpan balik saka para pelanggan lan menehi komunikasi cepet. Sampeyan bakal langsung ngrasakake keahlian lan layanan sing tliti.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur

1. CARRYALL CONVENIENT: Totebag kanvas katun polos iki minangka cara sing nyaman kanggo nggawa sembako, buku, lan liya-liyane. Saben set kalebu limang tas kain sing bisa digunakake maneh kanggo kenyamanan langsung kerja utawa sekolah.
2. ECO-FRIENDLY: Pilihan sing serbaguna lan sustainable kanggo digunakake saben dinane, tas sing bisa digunakake kanthi ramah lingkungan iki bisa digunakake bola-bali lan kanggo macem-macem tujuan kanggo mbantu nyuda jejak lingkungan sampeyan.
3. Kasedhiya LIGHTWEIGHT: Cocog kanggo digunakake saben dinane, iki
Kantong toko tote kanvas katun cukup kuwat kanggo nyengkuyung bahan panganan utawa peralatan gym, nanging cukup entheng kanggo nyelehake tas utawa tas ransel nalika ora digunakake.
4. CANVAS BLANG: Werna ireng padat saka kanvas katun sing bisa digunakake maneh minangka latar mburi kreatifitas sing sampurna. Rancang tas tote dhewe kanthi logo promosi utawa supaya bocah-bocah nampilake kriya.
5. GAWE GAMPANG: digawe saka katun alami 100%, tas Grosir kain iki gampang dijaga. Cukup ngumbah mesin banjur gantung nganti garing supaya tas kain sampeyan bisa digunakake maneh.

Katrangan Produk

Jeneng Barang Bolsas De Regalo Panjang Menangani Kantong Berwarna Katun Kanvas Pastel Tote Bags Warna Solid Blok Totebag Pastel
Panganggone Blanja, Hadiah Promosi, Kemasan, Tas Kain, lsp.
Materi Kanvas katun 100% katun, 4-20oz, 100gsm-570gsm, 6oz (175gsm), 8oz (230gsm), 10oz (280gsm), 12oz (340gsm)
Ukurane 10x15cm, 15x21cm, 20x25cm 25x30m 30x35cm 35x40cm utawa ukuran khusus.
Werna Werna alami, Putih, Ireng utawa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.
Penutupan Tali katun, tali corak lsp.
Wangun warata, ngisor kothak, ngisor bunder, ngisor kothak lan gusset
LOGO Logo khusus
OEM & ODM Ya, kita nampa!
Nyithak nyithak layar sutra, nyetak foil, nyithak transfer panas, nyetak sublimasi termal, nyetak digital, lsp.
Ngasilake wektu 15-25 dina, miturut jumlah sampeyan.
Pengepakan 200 pcs / karton, utawa miturut sarat pelanggan
Cara ngirim liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres
Conto 1). conto wektu: Sajrone 3-5 dina.2). Biaya sampel: Miturut rincian produk.

3). Sample refund: ya yen jumlah akeh

4). Pangiriman conto: UPS, FedEx, DHL,

5). Sampel stok gratis, nanging sampeyan kudu mbayar sampel

Jangka wektu pambayaran Setoran 30% dening T / T sadurunge, keseimbangan 70% dening T / T sadurunge dikirim L / C, D / A, D / P, Western Union, Paypal, Visa, Card Debit, Card Credit
Port FOB Chengdu utawa Shanghai.

Gambar Rinci

彩色帆布袋

帆布13

案例

Nyithak Tas

Silkscreen Percetakan: ditrapake kanggo desain sing ngemot sawetara warna.
Pencetakan Panas Transfer: aplikasi kanggo desain sing nutupi cilik lan ngemot macem-macem warna.
Digital Printing: aplikasi kanggo desain sing nutupi gedhe lan ngemot macem-macem warna.
Coba critakake syarat cetak utawa kirim kriya desain, bakal menehi saran cara pencetakan sing paling cocog kanggo sampeyan.

01

Pilih kekandelan

Biasane, Kita nggunakake bahan 6oz (175gsm), 8oz (230gsm), 10oz (280gsm), 12oz (340gsm) kanggo nggawe tas kanvas katun. Sampeyan bisa milih bahan kekandelan liyane kaya sing dikarepake. Kita bisa gawe marem kabeh panjaluk sampeyan.

01

Pilih Warna

Sampeyan bisa milih warna kasebut. Kita nyedhiyakake bahan kanvas katun kanthi macem-macem warna. Biasane, Warna alami normal. Tulung critakake warna sing dikarepake.

01

Pilih Gaya

Kita bisa nggawe macem-macem jinis tas kanvas katun. Yen sampeyan duwe desain, luwih apik. Yen sampeyan ora duwe desain utawa ide, ora masalah. Kita duwe pengalaman ngasilake tas kanvas katun lan bisa menehi saran kanggo sampeyan.

01

Proses Liyane

01

Kategori Produk

Katun / Kantong kanvas

Kantong sing ora dirajut

Tas adhem terisolasi

Tas Blanja Lipat

Satin Bag

Tas tali

BAG Kado

Kantong troli kanthi rodha

Kantong Garment

Kantong Polyester

Kantong Anggur

Kantong kosmetik Kantong perlengkapan mandi

FAQ

1. P: Apa bisa ngatur tas?
    A: Kita bisa nggawe tas miturut sarat sampeyan.
2. T: Apa aku bisa nyithak logo dhewe ing produkku.
    A: Ya, Kita bisa nyithak logo ing produk sampeyan. Mung sampeyan butuh sampeyan menehi file logo ing format PDF utawa AI. 
3. P: Pinten produkipun?
    A: Harga ditemtokake dening akeh faktor kayata materi, gaya, ukuran lan liya-liyane. Yen sampeyan ngandhani babagan syarat produk tartamtu, kita bisa menehi rega paling apik kanggo sampeyan.
4. P: Jam pinten produksi?
    J: 15-25 dina normal, gumantung saka jumlahe. Tulung critakake tanggal sing dikepengini, kita bisa nyoba supaya bisa marem.
5. T: Apa bisa njaluk conto sadurunge pesen?
    A: Ya, manawa, kanggo mriksa kualitas & materi, conto stok tanpa cetakan khusus bisa diwenehake kanthi gratis ing akun kurir. Kita bakal seneng ngirim conto gratis.
6. P: Suwene suwene wektu produksi?
    A: 1 dina kanggo conto sing ana. 3-5 dina kanggo conto sing disesuaikan.
7. P: Kepiye pesenanku dikirim? Apa tasku teka tepat waktu?
     A: Liwat segara, liwat udara, utawa kanthi operator ekspres (UPS, FedEx, TNT) wektu transit gumantung
         tarif barang.
8. P: Apa sarat-sarat pembayaran?
    A: Setoran 30% T / T, saldo 70% sadurunge dikirim.
         Setoran 30% T / T, saldo 70% nglawan BL.
         100% sadurunge, L / C nalika dideleng, Western Union / Paypal kanggo pambayaran sethithik.
9. P: Kanggo entuk kutipan, apa sawetara rincian sing perlu dicritakake?
     A: Bahan, ukuran, gaya, warna, profil logo, ukuran logo, syarat cetak logo, jumlah, lan kabutuhan liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan