Babagan Kita

Profil Perusahaan

Chengdu zhihongda nonwoven bag Co., Ltd. didegaké ing 2013, dununge ing Chengdu, kidul-kulon China, umume melu tas non-anyaman, tas katun, tas kanvas, tas poliester, tas lipat, tas laminasi, tas tali, tas adhem, tas klambi, produk non-anyaman lan produk kemasan alam. Iki minangka perusahaan produksi sing nggabungake desain, R&D, produksi tas lan layanan, lan nyedhiyakake solusi tas Eco terintegrasi.

Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman profesional ing produksi Eco-bags. Kita nyedhiyakake Eco-bags menyang pasar lokal lan ngekspor menyang pasar luar negeri, kayata Eropa, Amerika, Kanada, Australia, Jepang, Singapura, lsp. Kita minangka tim profesional kanggo pesenan OEM ODM. Kanggo pesenan OEM, kita bisa mbantu nggawe kabeh proses produksi, saka konsep nganti produk pungkasan, kanthi lancar; kanggo pesenan ODM, ana macem-macem pilihan sampeyan.

Kantong kita ramah lingkungan lan awet, minangka media pariwara sing apik ing dalan. Tas desain unik bakal menehi mupangate tanpa wates promosi lan nggawe merek, iku mesthi nguatake merek sampeyangambar s nalika nggunakake. Perusahaan kami mekso nggunakake metode pencetakan sing ramah lingkungan lan kain daur ulang & awet kanggo tas.

Misi Kita

CHENGDU ZHIHONGDA dadi TOP ONE ing industri eco-bags. Tujuane yaiku nyedhiyakake tas sing luwih apik kanthi rega sing cukup kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. misi kita yaiku mbantu para pelanggan nggawe citra merek sing apik lan nglindhungi lingkungan. Kita pengin nampa macem-macem kabutuhan lan ide para pelanggan, supaya terus ngembangake tas eko anyar kanggo para pelanggan. Kita nyedhiyakake layanan profesional kanggo para pelanggan supaya bisa ngirit wektu lan biaya sing larang.

xcertificates

xcertificates

Tim Kita

Chengdu zhihongda duwe peralatan nggawe eco lengkap, wis ngupayakake mode produksi otomatis cerdas lan sawetara sewing manual eksklusif. Wis maju sangang mesin cetak gravure warna, mesin laminating, kabeh jinis mesin jahit, udakara 106 pekerja percetakan layar sutra lan para pekerja sewing.

Tim sales wis ngerti kebutuhan khusus sing dikustomisasi para pelanggan, kayata ukuran tas eco, pencetakan logo & pola, pilihan kain, pilihan Proses, lan liya-liyane. Kita makarya karo para pelanggan supaya bisa nindakake sing paling apik. Wektu pengiriman penting banget kanggo kita, amarga kita ora bisa kliwat nggunakake tanggal karo para pelanggan. Yen ana darurat ing produksi, kita uga bakal ngandhani pelanggan kanthi tepat wektu.

Crita Kita

Sawetara taun kepungkur, para pedagang ing saindenging jagad digunakake kanggo nyedhiyakake kanthong plastik gratis kanggo para pelanggan. Panganggone tas plastik sing bisa digunakake angel banget dirusak nganti satus taun lan diarani "polusi putih". Amarga seneng alam lan tas tote, kita nggawe perusahaan "Zhihongda" kanggo nyuplai tas ramah lingkungan menyang pasar.
Jeneng perusahaan "Zhihongda" ngarep-arep bisa nggawe lingkungan urip sing apik, kanggo nggayuh misi perusahaan.
Urip saben dinane nggawe polusi lingkungan. Tanggung jawab kita yaiku nyuda polusi lingkungan. Nalika ngembangake lan ngenalake produk anyar, kita mesthi nggatekake masalah lingkungan. Ing taun-taun kepungkur, kita wis nemoni akeh kasusahan lan matur suwun dhukungan saka para pelanggan.

xcertificates

Makna Eco Bag

Kantong ramah lingkungan dirancang lan diproduksi kanggo Reuse, Ngurangi lan Daur Ulang.

Nggunakake maneh
Ngurangi Polusi
Daur-ulang
Nggunakake maneh

Bag Nonwoven: umume, sak tas bisa digunakake maneh luwih saka 100 kali.
Kantong Katun: umume, sak tas bisa digunakake luwih saka 200 kali.
Kanvas Bag: umume, sak tas bisa digunakake maneh luwih saka 400 kali.
Kantong Linen: umume, sak tas bisa digunakake maneh luwih saka 500 kali.
Tas Lipat Nylon: umume, sak tas bisa luwih saka 300 kaping.
Kantong Nylon Kandel: umume, sak tas bisa digunakake maneh luwih saka 500 kali
Kantong Non Woven Laminasi: umume, sak tas bisa digunakake luwih saka 200 kali.
Laminated Woven Bag: umume, sak tas bisa digunakake maneh luwih saka 300 kaping.
Kantong Kertas Dilapisi: umume, sak tas bisa digunakake maneh luwih saka 30 kaping.

Ngurangi Polusi

Kantong Kanvas Katun: 100% bahan alami, bisa dadi biodegradasi utama sawise dibuwang.
Kantong Linen: 100% bahan alami, bisa dadi biodegradasi utama sawise dibuwang.
Kantong Kertas Kraft: 100% bahan alami, bisa dadi biodegradasi utama sawise dibuwang.
Bag Nonwoven: Materi PP sing ora beracun lan tanpa ambu, bakal dirusak kira-kira 3 wulan sawise dibuwang, wiwit ngrusak lan dadi bubuk lan dadi integral sawise 12 wulan.
Kantong Laminasi: Iki minangka bahan PP sing ora beracun lan ora ana ambu, bakal dirusak kira-kira 5 wulan sawise dibuwang, wiwit mudhun lan dadi bubuk lan digabung menyang alam sawise 18 wulan.

Daur-ulang

Bag sing ora dirajut: 10% -30% bahan kasebut asale saka bahan PP daur ulang. Isih bisa didaur ulang maneh yen ditangani kanthi bener.
Tas anyaman: 20% -50% bahan kasebut asale saka bahan PP daur ulang. Isih bisa didaur ulang maneh yen ditangani kanthi bener.
Kantong PET: 80% -100% bahan kasebut kalebu saka botol plastik daur ulang. Isih bisa didaur ulang maneh yen ditangani kanthi bener.

SAMPEL GRATIS ING STOK! Kita ngarep-arep nampa syarat, conto, lan cetakan pola tartamtu. Hubungi tim profesional kita kanthi langsung!