• BANNER11
  • BANNER2
  • BANNER3

Aku Pengin:

  •  Our Mission

    Misi Kita

    CHENGDU ZHIHONGDA dadi TOP ONE ing industri eco-bags. Tujuane yaiku nyedhiyakake tas sing luwih apik kanthi rega sing cukup kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.
  •  Our Team

    Tim Kita

    Chengdu zhihongda duwe peralatan nggawe eco lengkap, wis ngupayakake mode produksi otomatis cerdas lan sawetara sewing manual eksklusif.
  •  Our Story

    Crita Kita

    Sawetara taun kepungkur, para pedagang ing saindenging jagad digunakake kanggo nyedhiyakake kanthong plastik gratis kanggo para pelanggan.

Produk Kita

  • 22

Babagan Kita

Chengdu zhihongda nonwoven bag Co., Ltd. didegaké ing 2013, dununge ing Chengdu, kidul-kulon China, umume melu tas non-anyaman, tas katun, tas kanvas, tas poliester, tas lipat, tas laminasi, tas tali, tas adhem, tas klambi, produk non-anyaman lan produk kemasan eko liyane. Iki minangka perusahaan produksi sing nggabungake desain, R&D, produksi tas lan layanan, lan menehi solusi tas Eco terintegrasi.

Sinau Luwih Luwih

Produk Anyar